Cele mai frumoase mesaje de Craciun 2014

Craciun sau Nasterea Domnului (nasterea lui Isus Hristos) este o sarbatoare crestina celebrata in data de 25 decembrie a fiecarui an. Craciunul, de asemenea, este sarbatoare legala, iar sarbatoarea se prelungeste si in ziua urmatoare, 26 decembrie: a doua zi de Craciun.De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi si inima pentru speranta, bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere stiind ca daca avem credinta drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri!

***

Fie ca Nasterea Domnului sa va lumineze sufletele si casa, sa aveti parte de sanatare, belsug si fericire!

***

Din lumina Sarbatoririi Nasterii Domnului si din speranta ce insoteste Noul An, ganduri bune si urari de sanatate, impliniri si bucurii tuturor!

***

Sarbatorile Craciunului si Anului Nou sa va aduca tot ce-i mai bun pe lume, multa iubire, fericire si prosperitate.

***

Aceasta e o noapte speciala, in care poti intalni o persoana speciala! Este vorba despre copilul care ai fost. Uita pentru o noapte grijile si retraieste miracolul noptii de Craciun!

***

In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte!

***

Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit!

***

Frumusetea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi in suflet sa va aduca implinire, iubire si fericire. Sarbatori fericite!

***

Fie ca acest Craciun sa invaluie in sufletul tau numai iubire pe care s-o daruiesti prietenilor tai. Sa traiesti acest Craciun cu inima pentru ca astfel pruncul sa se nasca si in sufletul tau. Sarbatori fericite si La Multi Ani.

***

De Craciun, umpleti inima cu cantece, bomboane, prajituri si… zapada. Sarbatori fericite!

***

Stralucirea stelei de Craciun sa va lumineze inimile, iar in sufletele voastre sa se oglindeasca lumina calda a lumanarilor.

Ti-a placut acest articol?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *