Cum sterg contul de Facebook

Cum sterg contul de Facebook – raspunul la aceasta intrebare nu e usor de gasit, deoarece Facebook, ca si alte retele sociale, incearca sa nu afiseze posibilitatea de stergere rapida!

Cum dezactivez contul de Facebook

Intri pe pagina ta de Facebook la setari, pe fila Securitate. Mai jos de setarile bolduite vei vedea un link Dezactivati contul (subliniat cu rosu). Fa clic pe acest link.

Pe pagina urmatoare vei fi intrebat daca esti sigur in decizia ta. Vor spune ca prin dezactivarea contului vor fi sterse numele tau si toate imaginile care au fost publicate pe Facebook. Iti vor arata cateva fotografii a prietenilor tai, care iti vor duce dorul.

Acum apasa butonul Confirma.

Cu toate acestea, informatia nu va fi stearsa. In orice moment poti repune contul. Pentru asta va trebui sa te loghezi pe facebook.com cu e-mailul de utilizator si parola.

Cum sterg contul de Facebook

Poti sterge complet contul de Facebook, daca dezactivarea nu este suficienta. Pentru asta acceseaza pagina de stergere a contului:

https://www.facebook.com/help/delete_account

Pe aceasta pagina vei fi avertizat ca dupa stergerea contului nu vei putea sa primesti informatii sau date de pe site-ul Facebook.com. Nu vei mai putea sa repui contul tau.

Daca te-ai decis sa stergi contul de Facebook – apasa butonul Sterge Contul Meu.

Cum sterg contul de Facebook
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *