Electrocasnice de la Emag – care sunt avantajele

Electrocasnice de la Emag - care sunt avantajeleIn zilele noastre Internetul are popularitate mare. Numarul utilizatorilor creste in fiecare zi, in acelasi timp creste si numarul vanzarilor, realizate cu ajutorul Internetului. Majoritatea utilizatorilor, dupa ce au facut prima achizitie online, isi propun si in viitor sa achizitioneze bunuri de pe Internet. Populare mare au magazinele online, si anume magazinul Emag, oferind spre vanzare numar mare de aparate electrocasnice.

Magazine obisnuite, care vand aparate electrocasnice, adesea nu au posibilitatea sa ofere o gama atat de larga, cum o are magazinul online Emag din mai multe motive, dintre care unul din motive este lipsa spatiului pentru depozitarea numarului mare de produse. Magazinul online Emag nu se confrunta cu o astfel de problema.

Avantajele achizitionarii bunurilor din magazinul online Emag:

• La fel ca si in magazinul obisnuit, de pe Emag poti cumpara in credit. Mai mult decat atat, completarea documentelor necesare nu iti va lua mai mult timp decat in magazinul obisnuit. Tu hotarasti cat vrei sa platesti si in cate luni.

• Garantia pentru aparate electrocasnice cumparate online, cum ar fi aparate frigorifice, masini de spalat rufe sau alt produs, se aplica in acelasi mod ca si in celelalte cazuri.

• Achizitia aparatelor electrocasnice din magazinul online Emag este mai ieftina, datorita lipsei de adaosuri, pentru inchirierea spatiului de retail.

• Achizitionand aparate electrocasnice din magazinul online Emag, cumparatorul are posibilitatea de a alege modalitatea de plata. Modalitatea de plata poate fi:
– Plata numerar sau ramburs
– Plata cu Card bancar VISA sau Mastercard
– Plata  prin eCREDIT (plata cu credit de consum in rate lunare)
– Transfer prin internet banking : iTransfer
– Ordin de plata

• Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare ales la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

• Magazinul online Emag este deschis non-stop, fara pauza de masa sau zi libera, astfel in orice moment poti achizitiona produse electrocasnice.

• Achizitia poate fi facuta direct de la domiciliu, fara sa te ridici de pe fotoliul preferat.

• Alegand produse electrocasnice din magazinul online Emag, poti compara si evalua calitatea si parametrii produselor prezentate fara asistenti de vanzari enervanti. In plus, esti scutit de impunerea produselor de o calitate indoielnica.

Dupa cum se poate vedea, achizitia produselor electrocasnice din magazinul online Emag are o multime de avantaje, in comparatie cu magazine obisnuite.

Electrocasnice de la Emag – care sunt avantajele
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Close Menu