Facebook mobile – acum in orice telefon

O mare parte a utilizatorilor viziteaza reteaua de socializare Facebook de pe telefonul mobil. Versiunea Facebook mobile este pentru cei care cunosc mobilitatea si confortul – in orice moment, din orice loc, poti sa te conectezi la contul tau Facebook, sa citesti stirile, sa adaugi prieteni, sa trimiti mesaje.

Pentru a accesa versiunea mobila Facebook de pe telefonul tau, trebuie din browser-ul tau sa accesezi link-ul m.facebook.com.

Prin aceasta adresa de pe telefon poti sa faci tot ce vrei in aceasta retea sociala. Traficul Internet se uilizeaza ca de obicei, cand vizitezi pagini obisnuite. Costul este in conformitata cu tariful Internet a operatorului de telefonie mobila.

Facebook mobile este o directie importanta pentru Facebook, prin care reteaua sociala incearca sa devina mai moblila. Scopul principal – a conecta la Facebook prin telefon mobil pe toti utilizatorii retelei sociale. Potrivit rapoartelor, utilizatorii care se conecteaza la Facebook de pe telefon mobil sunt de doua ori mai activi decat cei care folosesc calculatorul personal. Acum, mai mult de 250 de milioane de utilizatori se conecteaza la Facebook cu ajutorul telefonului mobil.

Ti-a placut acest articol?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *