Feedly – in 2 saptamani 3 milioane de utilizatori noi

1

Nu cu mult timp in urma compania Google a luat o decizie de a inchide serviciul Google Reader incepand cu 1 iulie. Ca rezultat, multi utilizatori au fost nevoiti sa caute alternative pentru Google Reader. Una din alternative este serviciul Feedly.

Feedly - in 2 saptamani 3 milioane de utilizatori noi

Acest serviciu a inregistrat o crestere semnificativa a numarului noilor utilizatori. Dupa publicarea informatiilor despre inchidrea Google Reader in Feedly s-au inregistrat mai mult de 3 milioane de noi utilizatori, din care 500 de mii doar in primele doua zile. Ca rezultat, numarul total de utilizatori activi a serviciului Feedly in prezent este aproximativ 7 milioane.

Pentru a satisface nevoile utilizatorilor a fost lansata o actualizare pentru versiunea mobila Feedly, si anume pentru platformele iOS si Android. S-a imbunatatit functia de cautare, s-a adaugat un nou panou pentru previzualizare, s-a imbunatatit integrarea cu YouTube, etc.

Conducerea Feedly intentioneaza sa lanseze o versiune premium platita. Aceasta versiune va avea functii suplimentare, cum ar fi integrarea mai buna cu Evernote si Dropbox. De asemenea, se analizeaza posibilitatea de a introduce acces la continut platit.

Feedly – in 2 saptamani 3 milioane de utilizatori noi
3 (60%) 1 vote

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here