Google Glass va fi compatibil cu iPhone

Daca urmaresti noutatile din lumea tehnologiei, atunci probabil ai auzit despre proiectul ambitios Google Glass – ochelari, care completeaza realitatea vizibila. Temerea, ca dispozitivul va fi compatibil doar cu dispozitivele Android este zadarnica. Potrivit colegilor nostri din The Verge, care au reusit sa analizeze dispozitivul, Google Glass va fi compatibil cu iPhone.

Google Glass va fi compatibil cu iPhone

Dispozitivul poate lua informatii prn intermediul Wi-Fi, sau folosind modulul «tethering», adica distributia prin Internet, de pe smartphone Android sau iPhone, si respectiv in absenta retelei Wi-Fi va fi posibila utilizarea retelelor 3G si 4G.

Cum si a fost anuntat anterior, Google Glass va putea trimite mesaje text, dar despre posibilitatea de realizare a acestei functii cu ajutorul iPhone nu s-a spus nimic.

Sistemul de operare iOS include API, care permit accesul la multe caracteristici din iPhone, de exemplu ceasurile Pebble pot afisa SMS-urile si iMessage, s-ar putea ca si Google Glass de asemenea ne vor bucura cu aceasta functie.

Suport pentru iPhone nu este o surpriza – Google promoveaza activ produsele sale pentru platforma iOS, poti tasta in cautarea App Store cuvantul «Google», si vei vedea aplicatii practic tuturor serviciilor Google – Gmail, Google Currents (cunoscut ca «Google Media»), Google Maps, etc.

Ti-a placut acest articol?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *