Jumatate dintre aplicatii din App Store sunt gunoaie

Nu, nu am de gand sa pun la indoiala realizarile din App Store. Vrea sa vorbesc despre ceea ce reprezinta acest magazin.

Problema, cu care s-a lovit Google Play, apoi Play Market, a ajuns si pe App Store, si acest fapt nu trebuie sa fie pentru noi o noutate. Eu vorbesc despre numarul mare de aplicatii, care apar in App Store fara a incalca politica magazinului, dar nu atrag atentia utilizatorilor.

Pentru a intelege ceea despre ce vorbesc, acceseaza magazinul de aplicatii Apple si introdu in campul de cautare, de exemplu, Zombie.

Zombie
Perfect, 4329 de jocuri, ce ar trebui sa aleg?

4329 de aplicatii. Un motiv bun pentru gandire, nu-i asa? Auzim cat de bun este App Store pentru dezvoltatorul final, dar in spatele scenei ramane faptul ca marea majoritatea dezvoltatorilor nu primesc dividente pentru munca sa.

Cine este devina pentru situatia actuala, o fi Apple? Nu! Compania ofera tuturor dezvoltatorilor aceleasi conditii pentru a promova produsele sale in magazinul de apicatii. Cine este de vina ca vazand in App Store 4,3 mii de jocuri cu zombie, dezvoltatorii continua sa creeze jocuri pe acelasi subiect, marind numarul lor? Sunt de vina doar dezvoltatorii. Lipsa de idei sau problema cu realizarea acestora sta pe umerii dezvoltatorilor, si sa dam vina pe Apple si App Store e o prostie, nu-i asa?

Ti-a placut acest articol?

Comments 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *