La multi ani, iPhone!

0

Te-ai plictisit de sarbatori? Cu bucurie te-ai intors la locul de munca? Trebuie sa te dezamagesc: si astazi trebuie sa sarbatoresti, si motivul este destul de bun. Exact sase ani in urma, la conferinta MacWorld 2007 a avut loc un eveniment istoric: pe scenda din California a urcat Steve Jobs pentru a anunta ca Apple a decis sa inventeze telefon.

La multi ani, iPhone!

Initial, iPhone a provocat o multime de comentarii sceptice, si nu a fost fara motiv. Costul initial ridicat, camera photo de calitate slaba, lipsa de suport pentru functii de baza cum ar fi MMS – toate acestea au avut un impact negativ asupra expertilor si utilizatorilor obisnuiti. Cu toate acestea, cu timpul iPhone a devenit un reper si un standard, catre care se indreapta intreaga industrie.

Astazi pentru multi «iphone» este sinonimul cuvantului «telefon», la fel cum iPod este sinonimul cuvantului «player». Si acest fapt se datoreaza nu doar echipei de marketing Apple, dar si dezvoltatorilor, care au reusit sa creeze un «inteligent» si in acelasi timp un telefon mobil extem de usor de folosit. Si-a lungul timpului acesta devine tot mai bun, cauzand crize de invidie la concurenti.

Hai in aceasta zi sa ne felicitam reciproc cu aceasta aniversare glorioasa! Si noi vom privi cu nerabdare in viitor in asteptarea urmatoarei generatii a telefonuli nostru preferat de la Apple 🙂

PS. Auto Trio ofera servicii de inchirieri auto la cele mai mici preturi de pe piata de rent a car

La multi ani, iPhone!
Ti-a placut acest articol?

De ce sa te abonezi?

Abonare la articole noi, uneori interesante si utile, a site-ului DeviceBox.ro.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here