La Multi Ani, Steve Jobs!

58 ani in urma, pe 24 februarie anului 1955, in Statele Unite s-a nascut un baiat, care a fost abandonat de parintii sai. Doar ca ei nu stiau ca peste cateva decenii acest baiat va intra intra in istoria planetei nostre.

La Multi Ani, Steve Jobs!

El a placat a doua zi dupa prezentarea produsului, care a schimbat totul – in viata lui, in compania lui si in lume.

A trecut un an si jumatate. Angajatii inca nu se pot reveni de la pierderea unuia dintre cea mai dificila si influenta persoana. Concurentii se apropie, utilizand realizarile altora. Puterea problematic se reconstruieste in conformitate cu noile standarde.

Lumea se schimba, dar nu in aceeasi directie. Apple – este o idee. Ideea care nu poate fi depasita prin fals. Ideea, incorporata in produse. Produsele sale – exemplu in domeniul sau, iar restul inca mai trebuie sa se adapteze la aceste produse. Incearca sa se compare cu ei. Cauta punctele slabae. Aceasta sarcina este a liderului.

Si Apple demn o poarta. O poarta datorita lui Steve Jobs. Talentului sau legendar de a gasi persoane demne si de a elimina pe cei slabi. Caracterul sau, care a stors maximul din angajati – pentru binele lor. Caracterului sau, care a schimbat viata milioanelor de oameni din intreaga lume.

Ti-a placut acest articol?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *