Mai mult de 500 de mii de utilizatori Google Reader au trecut pe Feedly

Compania Google are de gand sa inchida de pe 1 iulie anului 2013 cel mai popular serviciu de citit RSS, Google Reader. Intentia este explicata prin numarul mic a utilizatorilor acestui serviciu.

Mai mult de 500 de mii de utilizatori Google Reader au trecut pe Feedly

Doar ca utilizatorii Google Reader nu sunt de acord cu pozitia companie, unii sustin ca serviciul este destul de popular. Astfel, petitia pentru a pastra acest serviciu a strans deja mai mult de 125 de mii de semnaturi. In acelasi timp, multi utilizatori n-au asteptat data de 1 iulie si au inceput sa caute solutii alternative. Multi au gasit solutia in Feedly. Acest serviciu are o functionalitate similara cu Google Reader si ofera posibilitatea de a transfera cu usurinta toate abonarile RSS. O descriere detaliata este disponibila in articolul Feedly – cea mai buna alternativa pentru Google Reader. Ca rezultat, in primele 48 de ore dupa publicarea informatiilor privind inchiderea Google Reader, in Feedly s-au inregistrat mai mult de 500 de mii de utilizatori. Pentru a face fata volumului crescut de utilizatori, compania Feedly a luat masuri pentru a mari capacitatea sa.

Acest subiect si altele poti fi discutate si pe pagina noastra de Facebook.
Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Comments: 2
  1. Diana

    Am testat si eu Feedly dupa anuntul de inchidere a Google Reader. Pana acum sunt impresionata de interfata oferita, foarte user-friendly – mai ales pe mobil. Chiar cred ca este cea mai buna alternativa.

  2. Yamasha

    interfata e user friendly, dar eu vreau un client desktop care sa se sincronizeze…

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.