Moto 360 Sport dotat cu ecran Motorola AnyLight disponibil la pretul de $300

In septembrie compania Motorola a prezentat o serie de ceasuri inteligente. Printre acestea a fost modelul Moto 360 Sport, echipat cu modul GPS si protectia impotriva umiditatii. La momentul anuntului nu se stia cand si la ce pret aceasta versiune va ajunge in vanzare.

Moto 360 Sport dotat cu ecran Motorola AnyLight disponibil la pretul de $300

Acum acest dispozitiv deja poate fi achizitionat. Pretul – $300. Adica tot atat, cat se cere pentru modificatia cea mai accesibila modelului Moto 360. Ce este interesant, in timpul prezentarii Motorola a vorbit despre vizibilitatea buna imaginei de pe ecarn la lumina puternica a soarelui. De fapt, nu este vorba de doar luminozitatea ridicata si proprietati anti-refectorizante.

Tehnologia se numeste Motorola AnyLight. Potrivit companiei, este primul ecran hibrid din lume, capabil sa se adapteze la nivelul de lumina naturala. In conditii normale lucreaza ecranul obisnuit LCD, in timp ce la o lumina puternica panoul reflecta suplimentar lumina soarelui pentru a imbunatati vizibilitatea imaginii. Potrivit descrierii, este vorba de un ecran transflectiv.

Ceasul se caracterizeaza printr-un ecran de 1,37 inch cu o rezolutie de 360 x 325 pixeli. Acesta este acoperit cu sticla Gorilla Glass 3. Procesorul este SoC Snapdragon 400, ajutat de 512 MB RAM si 4 GB memorie flash. De asemenea, acest model a primit suport pentru incarcarea fara fir. Greutatea ceasului este de 54 g.

Sursa: Motorola

Moto 360 Sport dotat cu ecran Motorola AnyLight disponibil la pretul de $300
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *