Neptune Pine – ceas Android cu tastatura QWERTY

Ceasurile «inteligente» au inceput sa castige audienta. Sa nu uitam ca cu ajutorul acestor ceasuri se poate nu doar afla ora exacta, dar si interactiona cu smartphone (de exemplu, citi SMS-urile, e-mailul, mesaje de pe retele sociale, etc). Dispozitivele interactioneaza prin Bluetooth.

Neptune Pine - ceas Android cu tastatura QWERTY

Recent pe aceasta piata a aparut un alt reprezentant interesant – ceas Android Neptune Pine. Acesta difera de alte ceasuri si ofera mai multe functionalitati utilizatorului. Dispozitivul este echipat cu display touch screen de 2,5 inch. Direct de pe el se pot trimite mesaje, nu doar citi. Mesajele se pot scrie de pe tastatura, chiar daca este mica, totusi este functionala, QWERTY.

De asemenea, Neptune Pine este echipat cu module Bluetooth, Wi-Fi, GPS si GSM, si cel mai interesant, camera de 5 megapixeli.

Neptune Pine Watch este disponibil pentru comanda. Pretul modelului cu 8 GB de memorie este $335, dar pentru modelul cu 32 GB utilizatorul va trebui sa plateasca $395. Este un pret demn, dar posibilitatea dispozitivului cu siguranta este impresionanta. Mai multe informatii pot fi gasite pe site-ul www.neptunepine.com.qwerty

Neptune Pine – ceas Android cu tastatura QWERTY
Ti-a placut acest articol?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *