Pe Internet se dezbate pe larg, cum ar trebui cainii sa poarte pantaloni

Abia s-a termnat batalia impartina in doua tabere despre culoarea unei rochii cameleon, cum oamenii au creat un nou puzzle. Bineinteles din categoria problemelor majore a omenirii. Pe Internet se decide, cum trebuie cainii sa poarte pantaloni? Evident, toata lumea deja stie raspunsul – pentru ce cainii sa poarte pantaloni?

Pe Internet se dezbate pe larg, cum ar trebui cainii sa poarte pantaloni

Multi utilizatori a Internetului sunt macinati de dezbaterea virtuala pe Reddit, Facebook, Twitter si alte retele sociale. Motivul disputei poate fi vazut in imagine. Audienta onorabila exprima modul «corect» de a purta pantaloni de catre caini si argumenteaza in favoarea sa. Deci, hai sa analizam argumentele.

O parte dintre utilizatori mentioneaza, ca pantalonii acopera picioarele oamenilor, dar deoarece cainele are patru picioare, ar trebui sa fie luat in considerare acest fapt. Prin urmare, versiunea pantalonilor pentru caini trebuie sa fie in asa fel, cum este prezentat in partea din stanga a imaginii. Desi unii comentatori sustin, ca cainii au doar doua «picioare», iar cele doua labe din fata sunt «maini».

Al doilea punct de vedere se bazeaza pe faptul, ca pantalonii oamenilor acopera nu doar picioarele, dar si fesele. Astfel, pantalonii pentru caini de asemenea trebuie sa aiba aceleasi functii si sa arate ca in jumatatea din dreapta a imaginii. In comentarii se subliniaza ca pantalonii ar trebui sa acopere «rusinea».

PS. Dar ce crede publicul onorabil al DeviceBox?

Sursa: businessinsider

Pe Internet se dezbate pe larg, cum ar trebui cainii sa poarte pantaloni
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Close Menu