Tot ce trebuie sa stii despre Google OnHub

Google OnHub nu este atat de cunoscut. De fapt, ce este? OnHub este un router pentru acasa, care are unele avantaje fata de router obisnuit. Da, chiar daca iti vine greu sa crezi, Google dezvolta routere pentru acasa. Producatorii acestor routere sunt doua companii – TP Link si ASUS.

Tot ce trebuie sa stii despre Google OnHub

Ne amintim de routere noastre doar atunci cand observam o functionare instabila a internetului. Si ce faci in aceasta situatie? Ce sa faci daca routerul este slab tehnic si nu este in masura sa trimita pachete catre punctul cel mai departat al casei cu aceeasi viteaza, ca si distanta apropiata. Da, putem folosi repetitoare, dar uneori este mult mai util sa achizitionam un router mai puternic, cum este si Google OnHub. Si asta este primul lui avantaj: viteza mare si o acoperire larga.

Tot ce trebuie sa stii despre Google OnHub

A doua caracteristica distinctiva OnHub este aspectul sau. Este destul de atractiv si nu este o rusine sa-l pui intr-un colt al camerei ca un obiect decorativ.

In plus, OnHub are propria aplicatie in Google Play – Google On, – conceputa special pentru a lucra cu OnHub. In aplicatie poti selecta dispozitivul prioritar, carui va fi dat cea mai mare prioritate pentru distribuirea de pachete. De exemplu, daca te uiti la un film pe al tau LG G3, vei avea nevoie de o viteza mai mare comparativ cu alte dispozitive conectate. In acest caz va trebui sa setezi pentru o perioada prioritate mai mare pentru G3, astfel smartphoneul va obtine mai multi megabytes de trafic, chiar daca reteaua este incarcata.

OnHub de asemenea suporta Internet of things, datorita 802.15.4, Bluetooth Smart si protocolului Weave, dezvoltat de compania Nest, care este una dintre cele mai importante forte a internetului mobil:

Astfel, OnHub este un router avansat cu o functionalitate larga si performanta de calitate. Pe Amazon routerul costa aproape 200 de dolari, ceea ce este destul de mult pentru un utilizator casnic, de fapt, pentru calitate intotdeauna trebuie sa platesti.

Tot ce trebuie sa stii despre Google OnHub
5 (100%) 2 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *