Accesul la dispozitive de spionaj

Camerele ascunse, microfoanele, detectoarele de diferite sisteme GSM nu mai sunt de mult timp doar niste dispozitive ce le vedem in filmele cu spioni. Acum orice smartphone beneficiaza de GPS, iar printr-o simpla conexiune la internet putem afla lucruri la care cu ceva timp in urma am fi gasit raspuns in zile intregi de cercetari. Insa in cele ce urmeaza nu am sa va vorbesc despre evolutia telefoanelor mobile, ci despre dispozitivele de spionaj si antispionaj care par sa fie din ce in ce mai cautate in ultima vreme… si chiar sunt la indemana oricui.

Ceasurile de mana cu camera spion incorporata, ceasurile de perete, pixurile, ochelarii si multe alte obiecte de uz zilnic ce au camere ascunse incorporate sunt din ce in ce mai cautate.

Utilizarea camerelor spion

Camerele ascunse incorporate in diverse obiecte au rolul de a captura anumite momente fara ca cel filmat sa fie constient de inregistrare. Acestea sunt folosite in scopuri reale si practice de multe persoane, preucm jurnalistii, detectivii particulari sau chiar de catre oamenii legii atunci cand vor sa surprinda un flagrant. Dar cu toate acestea, faptul ca acum avem acces atat de usor la astfel de dispozitive, multe persoane au inceput sa cumpere gadget-uri cu camere spion incorporate doar pentru amuzament.

Cat costa aceste gadget-uri cu camera ascunsa?

Preturile acestor dispozitive nu sunt deloc mari. In functie de dispozitivul ales, de claritatea imaginii/sunetului si in functie de spatiul de stocare, preturile variaza intre 100 si 500 RON. Majoritatea sunt fabricate in China si intr-adevar nu sunt destinate sa reziste o viata, dar sunt destul de eficiente si merita banii.

De unde cumparam camere de spionaj?

In magazine fizice gasim mai rar astfel de dispozitive, insa online se gasesc cu usurinta. Site-uri precum Camera-Spionaj.ro comercializeaza o adevarata varietate de camere spion si gadget-uri pentru spionaj la preturi accesibile. Pe acest site gasim atat camere spion incorporate in ceasuri, pixuri, cutii de Cola, camere ascunse in nasturi sau lanterne, cat si o serie de dispozitive de spionaj precum dispozitivele de urmarire GPS de la distanta. Exact ca in filmele de la TV :)

Pentru sceptici si pentru cei care au impresia ca sunt urmariti sau vor sa scape de grija ca sunt spionati, exista si o categorie de dispozitive antispionaj – adica de detectoare de camere video ascunse, de microfoane, dispozitive de bruiaj GPS sau GSM etc.

5/5 - (1 vote)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.