Care este cel mai vandut telefon din lume?

Telefonia mobila este unul dintre cele mai de succes exemple a nevoilor speciale pentru omenire. Sa comunici cu oricine, fiind in orice parte a planetei, – oare nu este ceea ce acum cateva decenii puteam doar sa ne dorim? Succesul acestei idei este greu de subestimat: astazi in lume in fiecare secunda se realizeaza mii de dispozitive mobile. Bineinteles, unele dintre ele se vand mai bine, altele – mai rau, doar ca pe noi ne intereseaza doar prima categorie. Deci, ce telefon poate sa se laude cu cel mai inalt nivel de vanzari?

Probabil pentru unii rezultatul va parea surpinzator. Campionul dintre toate telefoanele mobile si dintre toate gadgeturile electronice, este un dispozitiv fara ecran color, fara camera si fara acces la Internet. Este vorba despre legendarul Nokia 1100.

Care este cel mai vandut telefon din lume?

Potrivit statisticilor oferite de Phone Arena, acest model s-a vandut in peste 250 de milioane de exemplare. Avand in vedere faptul ca pe planeta locuiesc 7 miliarde de oameni, putem concluziona ca «acel Nokia» poate fi gasit la fiecare a 28-a persoana.

Care este motivul pentru aceasta popularitate? Bineinteles, pretul. Totusi, in afara de pret, exista si alte avantaje. Si anume, ecran monocrom cu o rezolutie de 96 x 65 pixeli, care afiseaza patru linii de text si 2 jocuri preinstalate. Unul dintre ele este cunoscut in intreaga lume ca «Sarpe».

Care este cel mai vandut telefon din lume?

Cel mai popular printre gadgeturile moderne este iPhone 5s. Avantajul principal este scaner de amprente si procesor de 64 biti Apple A7.

Bronsul in aceasta cursa a primit reprezentantul dispozitivelor cu robotul verde in interior. La mijlocul anului 2013 Samsung Galaxy S3 a ajuns la 50 de milioane de exemplare vandute. Bineinteles ca de atunci aceasta cifra a crescut semnificativ.

Rate this post
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.