Cu sau fara husa pentru iPhone

Toti proprietarii de iPhone sunt impartiti in doua tabere: cei, care incearca sa imbrace dispozitivul in tot felul de huse si folii, si cei, care nu ii inteleg pe primii, preferand sa simta racoarea carcasei din metal in mainile sale. Deci, cine are dreptate?

Cu sau fara husa pentru iPhone

In toate timpurile Apple a fost apreciat pentru designul excelent. Potrivit lui Steve Jobs, chiar impresionarea clientului de aspectul produsului este componenta cea mai importanta. Iti mai aduci aminte de iPone 4 din sticla si metal sau acoperirea aspra a MacBook Air? Cu siguranta iti aduci aminte. Dar pentru ce sa ascunzi aceasta frumusete in huse ieftine (calitatea, nu pretul)?

De fapt, exista diferite interpretari. In incercarea de a mentine perfectiunea ideii designului multi considera de datoria lor «sa acopere» gadgetul achizitionat. De remarcat, ei nu au de gand in viitor sa-l revanda, motivul – dispozitivul este destul de ingrijit. Celalalt punct de vedere se bazeaza pe faptul, ca acesta (citeste iPhone), chiar daca este scump, totusi este un lucru, care trebuie la capacitatea maxima sa-si exercite atributiile in beneficiul consumatorului. Astfel, nimic nu exista in neregula, ca sa-l zgarii, sa-l murdaresti sau – si mai rau – sa-l scapi din maini.

5/5 - (2 votes)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.