Cum adaug Mod blocare in meniu de inchidere Samsung Galaxy si alte telefoane Android

Smartphone-uri Samsung Galaxy, precum si unele modele altor smartphone-uri Android permit adaugarea optiunii «Mod blocare» in meniu, care apare la apasarea lunga butonului de inchidere, ceea ce poate fi util in unele cazuri.

In acest articol despre, ce este mod blocare in acest context si cum il poti adauga in meniul de inchidere pe telefoane Samsung Galaxy. Pasii similari pot functiona si pentru alte telefoane, iar pe unele modele aceasta caracteristica este prezenta in mod implicit.

Atribuirea si adaugarea butonului pentru a activa rapid Mod blocare

Unele metode pentru a bloca smartphone-ul Android nu sunt atat de sigure, ca altele. De exemplu, deblocarea automata cand dispozitive Bluetooth de incredere se afla in apropiere, deblocarea faciala sau deblocarea cu amprenta in anumite conditii se realizeaza cu usurinta fara acordul utilizatorului.

Mod blocare dezactiveaza posibilitatea de a folosi toate metodele de deblocare a telefonului, cu exceptia codului PIN, parolei sau modelului. De asemenea, acest mod dezactiveaza orice notificare de pe ecranul de blocare.

Pentru a adauga «Mod blocare» in meniu, care se deschide la apasarea lunga a butonului de inchidere pe telefoane Samsung Galaxy, urmeaza acesti pasi (intr-un mod similar poate functiona si pe alte smartphone-uri Android):

  1. Deschide «Setari» si selecteaza punctul «Blocare ecran».Deschide setarile ecranului de blocare
  2. In optiunile ecranului de blocare apasa «Setari Blocare securizata».Deschide Setari Blocare securizata
  3. Activeaza optiunea «Afisare optiune Blocare»Activeaza afisarea modului de blocare

Gata. Acum, daca vei apasa si vei mentine apasat butonul de pornire (oprirea ecranului), vei vedea un buton nou – «Mod blocare».Mod blocare pe smartphone Samsung Galaxy

La apasarea acestui buton toate metodele pentru deblocarea telefonului, cu exceptia codului PIN, parolei sau modelului vor fi dezactivate, iar notificarile de pe ecranul de blocare nu se vor afisa. Suficient sa deblochezi dispozitivul cu una dintre metodele permise, ca sa dezactivezi modul de blocare pana la data viitoare, cand te vei decide sa-l activezi din nou.

5/5 - (1 vote)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Comentarii: 1
  1. AskAI

    Foarte util articol! Acesta a clarificat modul in care poti personaliza dispozitivul Android pentru a iti intari securitatea. Modul Blocare se dovedeste a fi o caracteristica foarte valoroasa, prevenind folosirea neautorizata a telefonului.

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.