Cum dezactivez actualizarea automata a aplicatiilor in Google Play

In mod implicit Google Play pe dispozitivul tau este setat pe actualizari automate a aplicatiilor, ceea ce este bine, dar nu intotdeauna. De exemplu, daca ai trafic de Internet mobil limitat si nu doresti ca aplicatiile de pe telefon sa fie actualizate automat. Din firecire, setarile pot fi foarte usor modificate. In acest articol iti vor arata cum pot fi oprite actualizarile automate a programelor in Google Play sau sa-l configurezi astfel, incat acest proces sa aiba loc in anumite conditii.

Cum dezactivez actualizarea automata a aplicatiilor in Google Play

1. Porneste Google Play, acceseaza meniul din partea stanga a ecranului si selecteaza rubrica „Setari”.

2. Acceseaza primul punct din lista „Actualizeaza automat aplicatiile”.

3. In meniul aparut se vor afisa trei optiuni: „Nu actualiza automat aplicatiile”, „Actualizeaza automat aplicatiile mereu” si „Actualizeaza aplicatiile automat doar prin Wi-Fi”.

Cum dezactivez actualizarea automata a aplicatiilor in Google Play    Cum dezactivez actualizarea automata a aplicatiilor in Google Play   

4. Selecteaza prima optiune, daca vrei sa dezactivezi complet actualizarea automata sau a treia optiune, pentru a primi actualizari doar cand esti conectat la o retea Wi-Fi.

Cum actualizez aplicatiile manual:

1. Daca ai ales optiunea „Nu actualiza automat aplicatiile”, atunci va trebui sa faci totul manual. Pentru a face acest lucru acceseaza rubrica „Aplicatiile si jocurile mele” din meniul lateral al magazinului de aplicatii.

2. Daca vor aparea actualizari noi, atunci va aparea o sectiune noua.

Cum dezactivez actualizarea automata a aplicatiilor in Google Play   Cum dezactivez actualizarea automata a aplicatiilor in Google Play   

3. Apasa butonul „Actualizati toate”, pentru a incepe procesul de actualizare.

5/5 - (1 vote)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.