De ce smartphone-urile ieftine devin mai bune, in comparatie cu cele scumpe

S-a creat o tendinta surpinzatoare, care a fost observata de colegii de la AndroitPit. Smartphone-urile ieftine devin tot mai atractive, in timp ce cele scumpe stau pe loc si nu-i incanta pe utilizatorii Android cum a fost altadata. Astazi putem admira un smartphone ieftin de la Xiaomi sau Asus si in acelasi timp sa fim indiferenti la lansarea noului smartphone de la Sony sau HTC. De ce se intampla acest lucru?

De ce smartphone-urile ieftine devin mai bune, in comparatie cu cele scumpe

De fapt, raspunsul este foarte simplu. Nu conteaza posibilitatea financiara al cumparatorului. Cu siguranta unii dintre noi sunt dispusi sa plateasca un pret mult mai mare, decat pretul real din ziua de astazi, daca acest smartphone va oferi utilizatorului ceva cu adevarat nou. Doar ca nu are ce sa ne ofere. In realitate, smartphone-urile pe Android nu s-au schimbat prea mult de la lansarea primelor modele. GPS, Wi-Fi, ecran tactil, camera foto si posibilitatea de a instala aplicatii exista de la primele modele, aceste caracteristici sunt tot ceea ce avem noi nevoie.

Bineinteles, fiecare smartphone nou lansat ofera utilizatorului functii si caracteristici tehnice indisponibile anterior. Dar cat sunt de necesare? Oare are cineva nevoie in smartphone de senzor pentru masurarea pulsului cardiac sau posibilitatea de a face fotografii animate? Chiar ai nevoie de ecran 4K in smartphone? Vei vedea vreo diferenta? Sau poate doar platim in plus pentru ceva, ce nu avem nevoie?

In ultimii ani nimic cu adevarat surprinzator nu a aparut in smarphone-uri. In schimb cu adevarat uimitor este faptul, cat de accesibil in ziua de astazi poate fi un smartphone bun. Smartphone-uri de la Asus, Xiaomi, OnePlus si multor altor companii in ziua de astazi au ceea ce avem noi nevoie: ecran de o calitate foarte buna, suficient de rapid, toate functiile necesare. In ziua de astazi smartphone-urile ieftine sunt realizate din materiale bune, si satisfac pe deplin cerintele utilizatorului. Urmarirea evolutiei lor este mult mai interesanta si distractiva, decat vizionarea caracteristicilor inutile, care apar in smatphone-urile scumpe a brandurilor renumite.

5/5 - (1 vote)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.