iPhone 5S – a saptea generatie a celui mai bun smartphone

S-a intamplat ceea ce au asteptat atat de mult fanii Apple. iPhone 5S a fost prezentat oficial. Hai sa ne uitam cu ce se lauda iPhone 5S.

Pe partea exterioara iPhone 5S difera de iPhone 5 destul de putin.. Aceste diferente sunt culorile: silver, gri si auriu / sampanie. Apropo, cel din urma nu arata atat de rau.

iPhone 5S - a saptea generatie a celui mai bun smartphone

Cred ca unu dintre cele mai interesante zvonuri confirmate este faptul ca iPhone 5S are procesor A7 pe 64 biti (apropo, noul iOS este reproiectat complet pentru noul procesor). Productivitatea a crescut cu 40 de ori, astfel iPhone 5S a devenit cu 56 de ori mai rapid (cred ca comparativ cu iPhone 5). Crezi ca asta este totul? Nu, in iPhone 5S a aparut coprocesorul de miscare M7.

iPhone 5S - a saptea generatie a celui mai bun smartphone

Si camera este modificata. Apple a modificat flash-ul, acum sunt doua: cald si rece. A aparut un obiectiv nou cu 5 lentile, cu o diafragma de F2.2, precum si se poate intregistra video Slow motion cu 120p! Iubitorii de panorame, de asemenea, au o veste buna, filmare la 28 migapixeli.

iPhone 5S - a saptea generatie a celui mai bun smartphone

Bine ca in Cupertino au lucrat si la butonul Home. Se zvonea ca vor sa scape de acest buton, dar… nu a fost sa fie. Noul iPhone 5S poate sa se laude cu noul buton Home (acoperit cu sticla de safir), imbracat intr-un fel de inel «de aur», in care este incorporat cititor de amprente – Touch ID: atingi cu degetul butonul Home – si iPhone sa va debloca sau, de exemplu, cu ajutorul amprentelor te poti conecta la iTunes Store. Apropo, Touch ID poate recunoaste mai multe degete.

Ceea ce priveste pretul, inca nu este totul clar. De asemenea, pentru iPhone 5S sunt disponibile huse noi la pretul de $39.

iPhone 5S - a saptea generatie a celui mai bun smartphone

Pentru precomanda iPhone 5S va fi disponibil in data de 13 septembrie. Iar in data de 20 septembrie va ajunge in Apple Store.

Rate this post
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.