OPPO F1 cu o camera frontala de 8MP si carcasa metalica

Telefoanele companiei OPPO sunt destul de interesante nu doar pentru poporul chinez, dar si pentru restul lumii, inclusiv Romania. Nu toata lumea stie ca la CES 2016 compania a anuntat primul smartphone din linia F, a carui caracteristica sa bazeaza pe design premium, materiale carcasei, fotografie, precum si pret mic – este un fel de analog a liniei Galaxy A de la Samsung, care in acest moment, cel putin in Romania, are o cerere mare.

OPPO F1cu o camera frontala de 8MP si carcasa metalica

Pentru a precomanda dispozitivul, trebuie sa platesti 5 dolari sau euro, in functie de regiunea de resedinta. Dispozitivul are pretul de 249 de dolari in format international si 229 de euro in Europa. Dupa ce precomanda va fi facuta, vei primi un cod promotional, care va trebui sa-l introduci la cumpararea dispozitivului. Astfel vei avea o reducere de 5 dolari. In plus, ca un cadou vei primi un selfie stick de la OPPO.

Precomanda este convenabila, deoarece numarul de dispozitive din primul lot va fi limitat, astfel sansele sa-l primesti fara precomanda in primele zile de la inceperea vanzarilor sunt destul de mici.

Ceea ce priveste dispozitivul, acesta este in intregime din metal, echpat cu ecran IPS de 5 inch, protectie Gorning Gorilla Glass 4, precum si camera principala de 13 megapixeli cu diafragma f/2.2, si camera frontala de 8 megapixeli cu diafragma f/2.0.

OPPO F1cu o camera frontala de 8MP si carcasa metalica

Procesorul este Snapdragon 616, in plus, are 3 GB RAM, 16 GB stocare interna si slot microSD cu suport pana la 128 GB, baterie de 2500 mAh, sistem de operare Android 5.1 Lollipop cu interfata Color OS 2.1.

OPPO va fi lanat in 20 de tari si va ajunge la clienti pe la inceputul lunii februarie.

OPPO F1cu o camera frontala de 8MP si carcasa metalica

Iti place OPPO F1 si esti dispus sa-l cumperi la acest pret? Intrebarea bineinteles este interesanta, deoarece OPPO creeaza produse interesante si unice. Pe piata putem gasi o multime de alternative, cum ar fi Meizu M1 Metal sau Xiaomi Redmi Note 3 Pro la pretul de 150 de dolari cu procesor Snapdragon 650 si 16 megapixeli camera, doar ca OPPO este pentru cei, care vor o alternativa, deoarece designul Meizu si Xiaomi nu este pe placul oricui – avem diferite gusturi.

Sursa: androidpolice

5/5 - (1 vote)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.