Backup in windows 7

Posibilitatile de backup in Windows 7 sunt cu adevarat impresionante. Crearea unui backup este disponibil in toate editiile de Windows 7.

Sa presupunem ca tocmai ai terminat de instalat Windows 7 pe calculator si l-ai configurat dupa placerile tale. Acum, primul lucru care trebuie sa-l faci – este de a crea backup (imagine de sistem, copii de siguranta), care te va ajuta sa restaurezi sistemul de operare in cazul unei defectiuni. Backup – o copie exacta a tot ceea ce se afla pe hard disk. Cel mai bine sa-l faci cand sistemul este curat si organizat. Acest lucru va face imaginea mai mica si vei putea restaura mai rapid sistemul in caz de urgenta.

Creeaza un backup in Windows 7

Pentru a crea backup acceseaza Control Panel – System and Security – Backup and Restore.

Apoi fa clic pe rubrica Create a system image

Backup in windows 7

Acum trebuie sa te hotarasti unde sa salvezi imaginea de sistem. Poti alege hard disk extern, unul din hard disk-urile interne sau partitii sau pe un serviciu de stocare a datelor.

Backup in windows 7

In imaginea poti include mai multe hard disk-uri, doar ca va creste dimensiunea finala. Disk-ul, pe care este instalat Window, va fi activat in mod implicit. De asemenea, imaginea nu poate include disck-ul pe care se doreste salvarea imaginei.

In fereastra de confirmare vei vede cat de mare este imaginea, si ce disk-uri sunt incluse. Daca vei vedea o gresala, poti sa te intorci si sa repari gresala.

Backup in windows 7

In timpul crearii imaginei se va afisa un indicator de progres.

Backup in windows 7

Dupa terminarea procesului ti se va sugera sa creezi un disk de recuperare. La care va trebui sa dai acordul si sa te asiguri ca disk-ul se salveaza intr-un loc sigur.

Cand va veni timpul pentru restaurare (daca va veni), pentru a restaura sistemul va trebui sa folosesti disk-ul de recuperare si optiunea de recuperare (System Image Recovery) din System Recovery Options.

Rate this post
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.