Backup in windows 7

Posibilitatile de backup in Windows 7 sunt cu adevarat impresionante. Crearea unui backup este disponibil in toate editiile de Windows 7.

Sa presupunem ca tocmai ai terminat de instalat Windows 7 pe calculator si l-ai configurat dupa placerile tale. Acum, primul lucru care trebuie sa-l faci – este de a crea backup (imagine de sistem, copii de siguranta), care te va ajuta sa restaurezi sistemul de operare in cazul unei defectiuni. Backup – o copie exacta a tot ceea ce se afla pe hard disk. Cel mai bine sa-l faci cand sistemul este curat si organizat. Acest lucru va face imaginea mai mica si vei putea restaura mai rapid sistemul in caz de urgenta.

Creeaza un backup in Windows 7

Pentru a crea backup acceseaza Control Panel – System and Security – Backup and Restore.

Apoi fa clic pe rubrica Create a system image

Backup in windows 7

Acum trebuie sa te hotarasti unde sa salvezi imaginea de sistem. Poti alege hard disk extern, unul din hard disk-urile interne sau partitii sau pe un serviciu de stocare a datelor.

Backup in windows 7

In imaginea poti include mai multe hard disk-uri, doar ca va creste dimensiunea finala. Disk-ul, pe care este instalat Window, va fi activat in mod implicit. De asemenea, imaginea nu poate include disck-ul pe care se doreste salvarea imaginei.

In fereastra de confirmare vei vede cat de mare este imaginea, si ce disk-uri sunt incluse. Daca vei vedea o gresala, poti sa te intorci si sa repari gresala.

Backup in windows 7

In timpul crearii imaginei se va afisa un indicator de progres.

Backup in windows 7

Dupa terminarea procesului ti se va sugera sa creezi un disk de recuperare. La care va trebui sa dai acordul si sa te asiguri ca disk-ul se salveaza intr-un loc sigur.

Cand va veni timpul pentru restaurare (daca va veni), pentru a restaura sistemul va trebui sa folosesti disk-ul de recuperare si optiunea de recuperare (System Image Recovery) din System Recovery Options.

Rate this post
Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.