Ce este folderul $WinREAgent in Windows 11 si Windows 10

Printre alte foldere din radacina unitatii C, poti vedea si folderul numit $WinREAgent, pentru a-l afisa va trebui sa activezi afisarea fisierelor ascunse si de sistem.

In acest articol despre, pentru ce este necesar folderul $WinREAgent, daca poate fi eliminat si cum se face acest lucru in Windows 11 sau Windows 10.

Scopul folderului $WinREAgent, posibilitatea si oportunitatea eliminarii

Folderul $WinREAgent pe discul C in Windows

Folderul $WinREAgent este creat automat la instalarea actualizarilor Windows, si din punct de vedere al utilizatorului, de obicei contine doar un fisier gol Scratch.Continutul folderului WinREAgent

Cu toate acestea, in timpul instalarii actualizarilor acesta poate contine fisiere temporare, care, daca in timpul instalarii ceva nu va merge bine, pot fi folosite pentru a anula modificarile.

Daca doresti, poti elimina acest folder in acelasi mod, in care elimini orice alte foldere, acest lucru nu ar trebui sa duca la consecinte negative. Doar ca, este recomandabil inainte sa faci acest lucru sa finalizezi instalarea actualizarilor pentru cazul, daca in Centrul de actualizari Windows 11 sau Windows 10 exista elemente, instalarea caror nu este finalizata.

Nu vei avea nici un avantaj de la eliminare: daca sistemul functioneaza corect, folderul $WinREAgent nu are nici o dimensiune, si dupa eliminare dupa ceva timp iar va fi creat.

5/5 - (1 vote)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.