Cum adaug utilizator nou in Windows 7

M-a intrebat un prieten cum poate adauga un utilizator nou in Windows 7. Aceasta necesitate de cele mai multe ori apare cand pe un calculator lucreaza mai multe persoane. Nu mai intelegi al cui este fisierul si scurtatura de pe desktop, iar aceasta incurcatura creeaza o multime de neplaceri. In acest articol iti voi arata cum sa creezi un utilizator nou in Windows 7.

Pentru a crea un utilizator nou trebuie sa deschizi meniul Start si sa intri in Panoul de control.

Deci, dupa ce ai intrat in Panoul de control acceseaza rubrica «Add or remove user accounts».

Cum adaug utilizator nou in Windows 7

Se va deschide o fereastra cu lista conturilor, care deja sunt adaugate in sistemul de operare. Daca inainte nimic nu ai adaugat, ar trebui sa fie doar doi utilizatori: utilizatorul principal (pe care l-ai creat la instalarea Windows) si utilizatorul Guest (Oaspete). Pentru a adauga un utilizator nou in Windows 7, apasa link-ul «Create a new account».

Cum adaug utilizator nou in Windows 7

Apoi, trebuie sa introduci numele noului utilizator, sa alegi tipul de cont Standard sau Administrator (utilizator normal sau administrator) si sa apesi butonul «Create Account».

Cum adaug utilizator nou in Windows 7

Dupa apasarea butonului «Create Account» utilizatorul nou va fi creat.

Atentie! Daca vei alege tipul de cont «Standard user», utilizatorul acestui cont nu va putea instala programe noi sau sa introduca modificari in sistemul de operare.

5/5 - (1 vote)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.