Cum descarc Windows 7 daca am cheia de licenta

Din pacate, versiunea OEM (preinstalata pe majoritatea laptopurilor) nu trece verificarea pe pagina de descarcare. Acest lucru inseamna ca vei putea utiliza aceasta metoda doar daca ai achizitonat un CD separat sau cheia sistemului de operare.

Descarca Windows 7 de pe pagina Microsoft Software Recovery

Tot ce trebuie sa faci pentru a descarca imaginea DVD cu versiunea ta Windows 7 – acceseaza pagina oficiala Microsoft Software Recovery http://www.microsoft.com/en-us/software-recovery, dupa care:

  1. Treci peste primul punct, in care se spune ca trebuie sa ai spatiu suficient pe hard disk (2-3.5 GB, in functie de versiunea), precum si ca imaginea ISO va trebui sa o inscriptionezi pe un disc sau unitatea USB.
  2. Introdu cheia produsului, care este specificata in interiorul cutiei cu DVD, in care ai cumparat Windows 7 sau ai primit prin e-mail, in caz ca ai cumparat online.
  3. Alege limba sistemului.

Cum descarc Windows 7 daca am cheia de licenta

Apoi, apasa butonul «Next — Verify Product Key» (Urmatorul – Verifica cheia de produs). Se va afisa un mesaj de atentionare, ca se verifica cheia Windows 7 si trebuie sa astepti.

Cum descarc Windows 7 daca am cheia de licenta

Din pacate, eu am doar cheia pentru versiunea preinstalata a sistemului de operare, si ca rezultat primesc mesajul ca produsul nu este suportat si trebuie sa contactez producatorul dispozitivului pentru recuperarea software-ului.

Utilizatorii, care sunt proprietarii versiunilor Retail, vor putea descarca imaginea ISO a sistemului de operare.

Aceasta metoda poate fi utila in cazuri in care discul cu Windows 7 este zgariat sau pierdut, dar detii cheia produsului si nu vrei sa pierzi licenta, si vrei sa instalezi sistemul de operare de pe o distributie originala.

5/5 - (1 vote)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.