Cum deschid in Windows fisierul DMG

Utilizatorul sistemului de opeare Windows poate sa nu stie, ce este si cu ce se deschide extensia DMG. Despre asta si vom discuta in acest articol.

Fisierul DMG este o imagine de disc in Mac OS X (similar cu ISO) si nu poate fi deschis in nici una dintre versiunile sistemului de operare Windows. In OS X aceste fisiere sunt instalate prin dublu-clic pe fisier. Cu toate acestea, si continutul fisierului DMG poate fi deschis in Windows.

Deschide DMG cu 7-Zip

Arhivatorul gratuit 7-Zip poate deschide fisiere DMG. Suporta doar extragerea continutului fisierelor din imagine (nu vei putea monta discul, converti sau adauga fisiere). Cu 7-Zip vei putea doar vizualiza continutul DMG.

384

Conversie DMG in ISO

Pentru sistemul de operare Windows exista programe care pot converti DMG in ISO. Acestea sunt:

  • Magic ISO Maker – program gratuit, desi nu a fost actualizat din anul 2010, poate converti DMG in format ISO http://www.magiciso.com/download.htm.
  • AnyToISO – poate extrage continutul sau converti imaginea de disc in ISO. Versiunea gratuita are o limitare de dimensiune de 870 MB. Poate fi descarcat de aici: http://www.crystalidea.com/anytoiso.

De fapt, pe Internet pot gasi o multime de programe care pot converti formatul DMG in ISO, doar ca aproape toate, pe care le-am gasit, verificand in VirusTotal contineau software nedorit.

5/5 - (1 vote)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.