Cum elimin reclama pe smartphone Samsung Galaxy

Daca esti deranjat de reclama pe smartphone, exista o metoda simpla, care permite eliminarea acesteia. Din pacate, metoda functioneaza doar pe dispozitive Samsung Galaxy, care ruleaza pe sistemul de operare Android Nougat. Probabil ai trecut peste aceasta optiune in timpul primei configurari a telefonului. Asta din cauza ca majoritatea utilizatorilor nu citesc fiecare termen din setari si incearca sa configureze setarile cat mai repede, fara a acorda atentia.

Cand acorzi drepturi tuturor termenilor in timpul configurarii telefonului, de fapt acorzi drepturi pentru afisarea reclamelor.

Acest articol te va ajuta sa blochezi unitatile de anunturi pe smartphone companiei Samsung, care ruleaza pe Android 7.0 sau o versiune ulterioara. Procedura este aceeasi pentru toate modelele, care indeplinesc cerintele de mai sus.

Probabil stii ca la inceputul acestui an serviciul pentru optimizarea procesului de joc de la Samsung trimitea reclame pentru descarcarea jocurilor gratuite. In plus, exista un numar mare de notificari de la magazinul de aplicatii Galaxy Apps despre diferite oferte. Aceste setari te vor ajuta sa pui capat acestor alerte neplacute.

Cum elimin reclama pe smartphone Samsung Galaxy

 • Deschide setarile si acceseaza rubrica „Gestionare generala”in partea de jos a listei tuturor elementelor.

 • Apoi acceseaza rubrica „Informatii de marketing”.

 • Debifeaza campul „Sunt de acord sa prmesc informatii de marketing”.

Procedura este terminata. Asta este tot ce trebuie sa faci. Bineinteles, reclama in browsere va ramane, dar cel putin acum nu vei fi deranjat de notificari de la Samsung.

5/5 - (1 vote)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Comentarii: 2
 1. dumitrescu ovidiu

  am un samsung galaxy core 2 ,si nu am in setari rubrica”gestionare generala !cum procedez mai departe pt. eliminarea reclamelor nedorite?

  1. Alex (DeviceBox.ro) (author)

   Cauta prin Setari rubrica „Primire informatii de marketing”.

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.