Cum invat sa lucrez pe calculator

Destul de des, cand configurez sau repar calculatorul pe la prieteni sau cunostinte, aud intrebarea «cum invat sa lucrez pe calculator – la ce cursuri sa ma inscriu, ce carti sa cumpar, etc.». Nu stiu cum sa raspund la aceste intrebari.

Pot explica si arata logica si procesul unei operatiuni cu calculatorul, dar «sa invat sa lucreze pe calculator» – nu pot. Mai mult decat atat, utilizatorii de multe ori nici nu stiu ce vor sa invete.

Cum invat sa lucrez pe calculator

Eram doar curios. Cumparam reviste despre calculatoare, luam carti de la prieteni, invatam dupa rubrica Help incorporata in aplicatii, am ars din gresala un hard disk si o placa de baza, am experimentat sa fac cate ceva in HTML, ca in final sa ajung unde am ajuns. Cu alte cuvinte, pur si simplu faceam ceea ce imi place in timpul liber – asa si am invatat. Cine stie, poate daca acuma aveam 15-17 ani, preferam pierderea de timp pe Facebook, si in loc de ceea ce stiu si pot sa fac acum, stiam despre toate tendintele in retele sociale.

Citeste si incearca

Orice s-ar spune, pe Internet poti gasi foarte multe informatii despre orice aspect legat de calculator, si daca apare o intrebare, in cele mai multe cazuri o poti pune lui Google. Doar ca utilizatorul uneori nu stie ce intrebare are. El vrea sa stie totul. In acest caz poti citi tot la rand.

2/5 - (4 votes)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.