Cum pot dezactiva reclamele in Google Chrome ?

Unii proprietari de site-uri exagereaza cu reclame. Site-urile lor seamana cu un brad de Craciun, care clipeste si arde in toate culorile curcubeului. Daca vizitezi frecvent astfel de site-uri, probabil te-ai intrebat, cum dezactivezi aceste reclame enervante. In acest articol vom vorbi despre cum putem dezactiva reclamele in Google Chrome.

Din firecire, in browser Google Chrome reclama poate fi dezactivata foarte usor. Tot ce trebuie sa faci, este sa instalezi extensia AdBlock, care poate fi descarcata gratuit din magazinul web Chrome.

Deschide lista extensiilor Google Chrome

Deschide meniul browserului Google Chrome si selecteaza rubrica «Mai multe instrumente – Extensii». Se va deschide o fereastra cu lista extensiilor instalate. De asemenea, aceasta pagina poate fi deschisa tastand in bara de adrese «chrome://extensions/».

Cum pot dezactiva reclamele in Google Chrome ?

Acceseaza magazinul web Chrome

Deruleaza pagina cu extensii pana in jos si apasa pe link-ul «Descarca mai multe extensii». Se va deschide magazinul web Chrome cu extensii, aplicatii si teme pentru Google Chrome.

Cum pot dezactiva reclamele in Google Chrome ?

Cauta extensia Adblock

Magazinul web Chome are o bara de cautare. Introdu in acea bara «Adblock» si apasa tasta Enter.

Cum pot dezactiva reclamele in Google Chrome ?

Instaleaza extensia Adblock

Pentru a dezactiva reclamele in Google Chrome trebuie sa instalezi extensia gasita. Pentru a face acest lucru apasa butonul cu semnul plus, care se afla in partea drapta.

Cum pot dezactiva reclamele in Google Chrome ?

Confirma instalarea extensiei

Dupa aceea browserul Google Chrome va afisa o fereastra cu avertizarea de instalare a extensiei. In aceasta fereastra apasa butonul «Adauga».

Cum pot dezactiva reclamele in Google Chrome ?

Asteapta terminarea instalarii

Dupa ce vei apasa pe butonul «Adauga» va incepe instalarea extensiei Adblock. Acest proces dureaza cateva secunde. Dupa terminarea instalarii in panoul Google Chrome va aparea butonul Adblock, iar in browser se va deschide o fereastra cu mesajul «Now you have AdBlock! Hooray!».

Cum pot dezactiva reclamele in Google Chrome ?

Acum instalarea extensiei Adblock este terminata, am dezactivat reclamele in browserul Google Chrome.

Configurarea Adblock

Daca este necesar, poti configura extensia pentru a vizualiza reclame pe unele site-uri. Pentru a face acest lucru trebuie sa apesi cu butonul drept al mouseului pe pictograma extensiei si sa selectezi rubrica «Optiuni».

Cum pot dezactiva reclamele in Google Chrome ?

Setarile extensiei sunt impartite in patru file: general, filtre, personalizeaza si support. In fila «General» poti activa functiile cele mai des utilizate. De exemplu, poti activa afisarea reclamelor in motoare de cautare. In fila «Filtre» poti activa sau dezactiva filtre, care sunt utilizate pentru dezactivarea reclamelor in Google Chrome. Fila «Personalizeaza» iti permite sa blochezi anunturile, care au trecut de filtrlele Adblock. Ultima fila nu contine setari, doar informatii despre extensia si cum pot fi contactati dezvoltatorii.

4.2/5 - (11 votes)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Comentarii: 2
  1. Gabor Iancu ionica

    Tot în apare reclame de tot felul si nu stiu cum sa scap de iele

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.