Cum se instaleaza Skype

In ciuda faptului ca pentru multi instalarea Skype nu este o problema, statisticile arata ca unii utilizatori inca au probleme. Si avand in vedere faptul ca cu ajutorul cautarilor «descarca skype» sau «descarca skype gratis» poate duce la rezultate nedorite – de exemplu, la descarcarea arhivelor platite, care necesita trimiterea mesajului SMS sau, si mai rau, instalarea programului malware pe calculator, voi explica in acest articol cum se instaleaza skype.

Inregistrarea in Skype si descarcarea programului

Intram pe site-ul oficial Skype si facem clic pe tabul din meniu «Descarcari», apoi facem clic pe versiunea dorita.

Cum se instaleaza Skype

Dupa ce am ales versiunea dorita vom putea descarca versiunea gratuita sau, daca doresti, sa te abonezi la cont Premium.

Dupa descarcarea programului va trebui sa-l rulezi, sa-l instalezi, urmand instructiunile, dupa ce vei putea intra in skype introducand datele de utilizator, sau, daca nu ai cont, sa te inregistezi, ca apoi sa poti intra in skype.

Comunicarea pe Skype n-ar trebui sa fei o problema. Foloseste campul «cauta» pentru a gasi prieteni, cunoscuti si rude. De asemenea, va trebui sa-ti configurezi microfonul si camera web – poti face in meniul Unelte > Optiuni.

Comunicarea pe Skype, inclusiv voce si video, este complet gratuita. Apeluri preplatite ar putea fi necesare doar in cazuri in care esti interesat de servicii suplimentare, cum ar fi apeluri de pe Skype catre retele mobile si fixe, trimiterea mesajelor SMS, apeluri video in grup, etc.

5/5 - (1 vote)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Comentarii: 2
  1. Galina

    vreau sa ma abonez pe skype

    1. Alex (DeviceBox.ro) (author)

      Sa inteleg ca vrei sa-ti faci cont. Vezi acest articol.

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.