De unde descarc mfc100u.dll si cum elimin eroarea

Sa presupune ca la tine in Windows a aparut o eroare: «The program can’t start because mfc100u.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem» (rularea programului este imposibila, deoarece pe calculator lipseste fisierul mfc100u.dll). In acest articol iti voi arata cum se repara aceasta eroare. (Eroarea apare in Windows 7 si programe Nero, antivirus AVG si altele)

Nu trebuie sa cauti aceasta biblioteca DLL separat: in primul rand, vei gasi tot felul de site-uri periculoase (nu stii sigur ce va fi in mfc100u.dll, pe care vei descarca, poate fi orice cod malitios), in al doiea rand, chiar si dupa ce vei pune acel fisier in System32, nu se stie daca va duce la rularea jocului sau programului. Totul se face mult mai usor.

Descarca mfc100u.dll de pe site-ul oficial Microsoft

De unde descarc mfc100u.dll si cum elimin eroarea

Fisierul bibliotecii mfc100u.dll este parte integrala Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable, si acest pachet poate fi descarcat gratuit de pe site-ul oficial Microsoft. In plus, dupa descarcare, programul de instalare singur va inregistra toate fisierele necesare in Windows, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa copii acest fisier si sa-l inregistrezi in sistem.

Pachetul Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable pentru descarcare:

In cele mai multe cazuri acest pachet este suficient pentru a rezolva problema cu lipsa fisierului mfc100u.dll.

In caz ca nu s-a rezolvat problema

Daca dupa instalare apare aceeasi eroare, cauta in folderul cu programul sau jocul cu problema fisierul mfc100u.dll (posibil sa ai nevoie de permisiuni pentru a afisa fisiere ascunse), si daca il vei gasi, incearca sa-l muti undeva, de exemplu pe desktop, apoi reporneste programul.

De asemenea, poate fi si o situatie inversa: fisierul mfc100u.dll lipseste din folderul cu programul, dar este nevoie de el acolo, atunci incearca invers: ia fisierul respectiv din folderul System32 si copiaza-l (nu muta) in fisierul programului.

5/5 - (1 vote)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.