De unde descarc physxloader.dll

In cazul in care jocul nou instalat afiseaza mesajul ca rularea programului nu este posibila, deoarece lipseste fisierul physxloader.dll, nu te grabi sa cauti site-ul pentru a descarca acest fisier, si mai ales nu cauta torrentul cu physxloader.dll sau informatii, unde poti pune fisierul descarcat in Windows 7 sau Windows 8.

De fiecare data cand vorbesc despre eroare dll, neaparat mentionez, ca daca vei cauta de unde sa descarci physxloader.dll (la fel si cu alti dll), cel mai probabil nu vei rezolva problema cu rularea jocului, si chiar vei putea virusa calculatorul. Ce ar trebui sa faci? Verifica, din ce componenta a jocului face parte fisierul lipsa si care este site-ul oficial al acestei componente. Physxloader.dll – este biblioteca NVidia PhysX, componenta responsabila cu prelucrarea fizica in multe jocuri. Mai multe informatii despre PhysX (link wikipedia).

Descarca si instaleaza PhysX

Pentru a descarca si instala corect physxloader.dll va trebui sa descarci NVidia PhysX, pentru asta acceseaza sectiunea de descarcare de pe site-ul oficial NVidia http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us.

De unde descarc physxloader.dll

In sectiunea «Beta, Older drivers and more» alege rubrica «NVidia PhysX System Software», prin care vei ajunge pe pagina de descarcare a componentei. Apasa butonul «DOWNLOAD» pentru a descarca PhysX pe calculator. Dupa descarcare va trebui sa rulezi fisierul descarcat si sa urmezi expertul de instalare. Cele descrise mai sus sunt valabile pentru Windows 7, Windows 8 si 8.1. Daca eroarea physxloader.dll a aparut in Windows XP sau Windows Vista, va trebui sa te folosesti de versiunea PhysX 8.09.04, care poate fi descarcat de aici: http://www.nvidia.com/object/physx_8.09.04_whql.html.

Dupa terminarea instalarii reporneste calculatorul si iar porneste jocul – eroarea ar trebui sa dispara.

5/5 - (1 vote)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.