Msvcr100.dll lipseste, rularea programelor nu este posibila – ce sa fac?

In primul rand despre ceea ce nu trebuie sa faci – nu cauta, de unde sa descarci fisierul msvcr100.dll pentru Windows 7 sau Windows 8, aceasta cautare, cel mai probabil, te va duce pe un site dubios si chiar daca acolo va fi fisierul original, si stii unde «sa pui» fisierul, aceasta nu cred ca te va ajuta sa rulezi jocul sau programul.

Iar acum despre ceea ce trebuie sa faci, daca rularea unui program nu este posibila, deoarece lipseste fisierul msvcr100.dll sau punctul de intrare in procedura nu a fost gasit in biblioteca DDL din acest fisier.

De unde descarc fisierul original msvcr100.dll si cum sa-l instalez pentru a rula programe

Msvcr100.dll lipseste, rularea programelor nu este posibila - ce sa fac?

Daca ai vreo problema cu fisierul dll, atunci primul lucru pe care trebuie sa-l faci – afla ce fisier este: de regula, sunt una dintre bibliotecile unor componente, cum ar fi DirectX, PhysX, Microsoft Visual C++ Redistributable si altele. Iar dupa ce vei afla, tot ce trebuie sa faci – intra pe site-ul oficial al componentei si descarca-l pe calculator. Totul este gratuit.

Msvcr100.dll – parte a pachetului Visual C++ pentru Visual Studio (iar daca deja este instalat, intra in Control Panel > Programs > Programs and Features, dezinstaleaza-l si iar instaleaza-l). Prin urmare, daca vrei sa descarci acest fisier, atunci nu trebuie sa mergi pe site-ul «descarca DLL gratuit, etc», deoarece poti avea consecinte grave, trebuie sa mergi pe site-ul Microsoft si sa descarci de acolo.

Asa ca daca biblioteca msvcr100.dll lipseste si, cum spune Winodws, «The program can’t start becaue MSVCR100.dll is missing from your computer» (rularea programului nu este posibila), atunci trebuie sa intri aici http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=30679

Urmatorii pasi sunt simple – descarca, instaleaza, reporneste calculatorul, apoi incearca iar sa rulezi programul sau jocul, de data aceasta totul ar trebui sa ruleze.

5/5 - (1 vote)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.