Msvcr71.dll pentru Windows

Cand incerci sa pornesti ceva, vezi mesajul care spune ca rularea programului nu este posibila (the program can’t start), deoarece fisierul msvcr71.dll lipseste de pe calculator si, cel mai probabil, deja cauti de unde sa descarci msvcr71.dll pentru Windows 7 sau Windows 8. STOP!!! Descarcarea acestui fisier de pe diferite site-uri poate fi periculos pentru calculator. Acest fisier poate fi descarcat de pe site-ul oficial Microsoft, despre ce si vom vorbi in acest articol.

Sfatul meu pentru erorile «fisierul nu exista pe calculator» este: nu cauta site sau torrent cu acest fisier (deoarece nu vei gasi ceea ce chiar ai nevoie), introdu numele fisierului in motorul de cautare, afla ce fel de fisier este, si cand vei vedea ca msvcr71.dll este parte integrala a componentelor Visual C++, care poate fi descarcat de pe o sursa de incredere (site Microsoft), atunci intrebarile despre unde sa pui fisierul, de unde sa-l ei si altele vor disparea.

Descarca Msvcr71.dll din Visual C++ Redistributable de pe site-ul Microsoft

Msvcr71.dll pentru Windows

Asa cum am spus mai sus, metoda cea mai sigura pentru a remedia eroarea «msvcr71.dll lipseste de pe calculator » – descarca «pachetul Visual C++ pentru Visual Studio» de pe site-ul oficial: programul de instalare singur va inregistra fisierul msvcr71.dll (si altele, care probabil lipsesc de pe calculator), nu va trebui sa cauti unde sa pui msvcr71.dll in Windows 7 sau Windows 8, si in acelasi timp vei fi sigur ca fisierul descarcat nu contine virusi sau cod malitios.

Pachetele poti sa descarci de aici:

Dupa instalare (inainte de instalare iti recomand sa verifici daca aceste componente sunt in lista de programe instalate si daca sunt, elimina-le, facand in acest fel reinstalarea) si reporneste calculatorul, eroarea cu mesajul ca rularea programului nu este posibila, ar trebui sa dispara.

Daca nu a disparut, verifica daca exista fisierul msvcr71.dll in folderul cu jocul sau programul, care nu porneste, si daca il vei gasi, incearca sa-l elimini de acolo, deoarece in acest caz, in ciuda prezentei fisierului «corect» in sistem, programul va folosi pe cel, care se afla in folderul cu el.

5/5 - (1 vote)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.