Cele mai bune marci de laptop 2022

Iata ce producatori distribuie cele mai fiabile si performante laptopuri in ziua de azi.

Acer, Dell, HP, MSI, Asus, Toshiba, Fujitsu Siemens, Lenovo, Emachines, Sony, Apple etc – avand in vedere ca exista atat de multe branduri de laptopuri, nu este de mirare ca alegerea unui model anume nu este tocmai usoara. Foarte multe persoane se intreaba care sunt cele mai fiabile branduri de laptopuri. Care sunt brandurile care ofera calitate, fiabilitate si hardware decent sub carcasa, fara a percepe insa sume fabuloase? Multi au incercat sa faca topuri, altii au realizat sondaje de opinie. Specialistii au incercat o abordare mai tehnica, dar adevarul este ca preferintele sunt impartite.

Azi incercam si noi sa dam un raspuns intrebarii – Care sunt cele mai bune marci de laptopuri?

Dell

Specialistii de la Service Onlaptop ne spun de faptul ca cei de la Dell produc ultraportabile foarte bune. Care functioneaza excelent, au specificatii puternice. Daca aveti nevoie de un laptop pentru lucru sau pentru scoala si doriti sa va tina cat mai mult timp posibil, atunci laptopurile Dell sunt cea mai buna alegere.

Acest lucru este valabil mai ales in ceea ce priveste noile modele XPS, care respecta niste standarde inalte de calitate. Acestea sunt echipate cu cele mai recente rezolutii ale ecranului, conexiuni si softuri. Dell XPS 13 se afla in topul celor mai dorite laptopuri, avand o calitate ireprosabile si optiuni hardware extinse.

De la Dell puteti chiar sa cumparati un laptop de gaming fara sa spargeti contul din banca. Toate vin cu o garantie standard de minim 1 an si optiuni de extindere. Preturile pentru reparatiile laptopurilor Dell raman decente. De ce? Pentru ca in general pentru laptopurile Dell se gasesc cu usurinta componente de inlocuit (si la preturi rezonabile) – dispayuri, baterii, incarcatoare, placi de baza, tastaturi etc.

Seriile noi de laptopuri Dell arata excelent, ofera optiuni hardware interne decente si au stil. Sunt construite din materiale premium, sunt foarte durabile, usoare, portabile si au baterii cu autonomie buna. Unele modele de laptopuri Dell sunt destinate zonei business si sunt inca lipsite de amploare, dar pe linia seriei XPS, modelele aparute sunt din ce in ce mai atractive.

Laptopuri Apple

Daca exista un lucru cu care aproape toata lumea este de acord, este faptul ca laptopurile Apple sunt foarte fiabile si previzibile. Cand cumperi un MacBook, stii la ce sa te astepti. Vei avea un ecran uimitor, o durata de viata a bateriei foarte buna, un sasiu fabulos si rame subtiri care inconjoara displayul atat de atractiv. Totusi laptopurile Apple tind sa fie mai scumpe decat laptopurile cu Windows si uneori hardware-ul nu le recomanda in mod automat. Dar pluseaza pe partea de stil, usurinta in utilizare, fiabilitate. Din acest punct de vedere laptopurile Apple sunt in top.

Seria MacBook Pro este cea mai buna, dar asta nu inseamna ca MacBook-urile standard nu merita avute in vedere. La fel Apple a promis revigorarea sereii MacBook Air ceea ce poate propulsa si mai mult aceasta generatie.

Laptopuri HP

Recunoastem, este posibil ca HP sa nu bifeze intotdeauna ca cea mai buna reputatie in materie de laptopuri. Dar cele mai recente modele de la HP au niste repede de design impresionante si ridica stacheta. Cele mai noi laptopuri HP sunt rapide, puternice si mai usoare. In plus HP si-a castigat reputatia avand laptopuri fiabile si datorita serviciilor tehnice foarte competente si bine puse la punct.

Azi HP merge cot la cot cu alti producatori de laptopuri din lume. Spectre X360 de la HP pare sa fi luat fata lui Surface.

Optiunile de asistenta tehnica pentru clienti plaseaza HP in primii 5 producatori de top din lume. Multi specialisti sunt de parere ca piesele HP sunt cele mai fiabile. Avand optiuni de garantie pana la 3 ani, laptopurile HP reprezinta cu siguranta o varianta demna de luat in considerare.

Poate ca laptopurile HP nu impresioneaza de fiecare data, dar gama de hardware este azi mai puternica decat a fost vreodata si merita sa va ganditi daca doriti o alternativa la ceea ce am descris mai sus.

Microsoft

Acum 10 ani nimeni nu ar fi crezut ca Microsoft va deveni unul din cei mai buni producatori de laptopuri. Dar Microsoft este considerat azi un brand puternic si pe segmentul de laptopuri. Dupa cateva iteratii de tablete Surface cu unele probleme de fiabilitate, azi Microsoft pare sa aiba o durabilitate de 99% pe noile dispozitive Surface si hardware de calitate premium.

Surface Book 2 are una din cele mai bune baterii pe care le veti intalni vreodata pe vreun laptop, convertibil ori ba. Multe dispozitive, cum ar fi Surface Laptop il propulseaza pe Microsoft pe lista celor mai buni producatori de laptopuri. Ofera o garantie standard de 1 an pentru seria Surface.

Acer, Dell, HP, MSI, Asus, Toshiba, Fujitsu Siemens, Lenovo, Emachines, Sony, Apple etc – indiferent de modelul de laptop pe care il aveti defect, va asteptam la onlaptop.ro pentru o evaluare si reparatii de calitate, cu garantie. Service Onlaptop SRL vin cu 2 sedii in Bucuresti. Pentru mai multe detalii accesati site-ul.

4.9/5 - (51 votes)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.