Antivirus gratuit pentru Windows 8 / 8.1

Pentru a proteja sistemul de operare Windows 8 / 8.1 de virusi si tot felul de programe periculoase, ai nevoie de un program antivirus bun.

Toate programele antivirus pot fi impartite in gratuite si cele, pentru utilizarea caror va trebui sa platesti.

Cel mai bun antivirus gratuit pentru Windows 8

Avast Free Antivirus – unul dintre cele mai bune programe antivirus pentru sistemul de operare Windows, protejeaza calculatorul impotriva spyware, virusi si furtul de identitate. Interfata este realizata in asa fel, incat sa fie usor inteleasa nu doar de utilizatorii experimentati, dar si de utilizatorii incepatori, care nu au experienta in instalarea programelor pe calculator.

In timp ce sistemul de operare Windows 8/8.1 se incarca, Avast Free Antivirus scaneaza automat sistemul, ceea ce va duce la o incetinire in timpul incarcarii, dar in acelasi timp va asigura un nivel suplimentar de protectie.

Chiar daca utilizarea acestui program este gratuita, va trebui sa te inregistrezi ca sa primesti codul personal pentru a activa antivirusul pentru un an de zile.

Avira Free Antivirus – un alt program antivirus destul de bun, care este distribuit complet gratuit. Instaland acest program, vei obtine protectie in timp real impotriva diferitelor tipuri de amenintari: virusi, troienti, viermi, spyware si adware.

Avira Free Antivirus functioneaza rapid si nu incetineste functionarea calculatorului. In cazul in care va detecta un program sau fisier periculos, vei fi anuntat printr-un semnal sonor, pentru a elimina sau muta in carantina amenintarea detectata.

5/5 - (1 vote)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Comentarii: 2
  1. Adrian

    Windows 8 are inclus Windows Defender!

  2. Alex (DeviceBox.ro) (author)

    Da, este inclus. Doar ca Windows Defender are nevoie de activare, iar asta deja este alt subiect/articol.
    PS. Multumesc pentru feedback.

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.