AVG AntiVirus FREE – Antivirus gratuit

AVG AntiVirus FREE – antivirus gratuit pentru Windows. Ofera protectie de baza calculatorului si activitatii pe Internet impotriva celor mai recente amenintari.

AVG AntiVirus FREE

AVG AntiVirus FREE – protectia de baza calculatoarelor Windows, care nu incetineste functionalitatea sistemului.

Antivirusul gratuit AVG in mod regulat primeste note mari printre liderii programelor antivirus din intrega lume si ofera complet gratuit unele dintre cele mai bune functii de securitate.

Caracteristici principale AVG AntiVirus FREE

Intalarea antivirusului dureaza cateva momente, protectia ramane constanta si nu incetineste performanta calculatorului. AVG AntiVirus FREE ofera doua niveluri de protectie:

Protectia calculatorului

Protectia in timp real protejeaza calculatorul de virusi, programe spyware si ransomware, rootkit, troieni si alte probleme. Analiza in timp real si inteligenta artificiala imbunatatita vor preveni pericolul chiar din partea celor mai recente amenintari.

Protectia web si protectia corespondentei email

Blocarea tuturor link-urilor periculoase, descarcarilor si atasamentelor din email va permite utilizarea internetului fara temeri de a fi infectat.

In plus, cand utilizatorul AVG intalneste o amenintare necunoscuta, dezvoltatorul o examineaza rapid si creeaza o contramasura, care este trimisa milioanelor de utilizatori, oferind fiecarui dintre ei protectie fliabila. In acelasi timp, utilizatorul nu va trebui sa faca ceva.

Actualizarile si functiile noi sunt trimise automat, astfel utilizatorii vor folosi cele mai recente aplicatii.

Fiecare, care cauta un antivirus simplu, capabil sa ofere protectie fliabila si sa nu incetineasca calculatorul, ar trebui sa incerce AVG AntiVirus FREE.

Niveluri de protectie AVG AntiVirus FREE

Secretul principal al eficientei AVG in detectarea fisierelor periculoase – mai multe niveluri de protectie. Toate fisierele sunt scanate in prealabil, iar obiectele sigure sunt excluse din lista de verificare rapida.

Sistemul de detectare a semnaturii – compara fisiere cu definitiile cunoscute a virusilor – o secventa de octeti, care este o caracteristica a unui virus individual. Apoi se realizeaza o analiza detaliata pentru a identifica tipul de infectie.

Sistem de detectare polimorfism – utilizat pentru detectarea noilor variante virusilor cunoscuti, chiar daca noua varianta functioneaza diferit. Aceasta metoda este foarte eficienta in detectarea macrovirusilor si script-virusilor.

Sistemul de analiza euristic – al treilea nivel de detecrare a virusilor, monitorizeaza comportamentul obiectelor pentru a detecta natura lor periculoase. Acest nivel de protectie permite identificarea programelor malware, care nu se afla in baza de date a semnaturilor.

Sistem de analiza comportamental – monitorizeaza comportamentul programelor si identifica semne de comportament periculos si apoi impiedica executarea ulterioara a obiectului. Acest sistem a fost imbunatatit cu ajutorul tehnologiei de invatare automata AI Detection, care permite identificarea celor mai recente amenintari, care inca n-au fost clasificati de catre echipa AVG ThreatLabs. AI Detection este instruit in mod constant cu ajutorul datelor telemetrice de la utilizatorii AVG.

Detectarea activa a focarelor – sistem cu tehnologii cloud pentru detectarea infectiilor a fost imbunatatit prin tehnologia de invatare colectiva pentru a imbunatati identificarea noilor variante de amenintari in timp real.

CyberCapture – propria tehnologie scanarii inteligente, care permite reducerea timpului de detectie in timpul izolarii si analizei fisierelor necunoscute in timp real. CyberCapture izoleaza fisiere necunoscute in cloud pentru o analiza detaliata si stabileste automat o conexiune dubla cu centrul AVG Threat Labs pentru o detectare accelerata.

AVG AntiVirus Free poate fi descarcat de pe pagina oficiala https://www.avg.com/en-eu/homepage

5/5 - (1 vote)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.