Cel mai bun browser pentru Android

Sa alegi cel mai bun browser pentru Android – o sarcina nu tocmai usoara. Toate browsere mobile moderne lucreaza pe acelasi motor – WebKit. Si dificultatea, cu care se confrunta utilizatorul in timpul alegerii browserului principal, consta doar in prezenta sau lipsa unor functii. In acest articol vom analiza 5 cele mai populare browsere si vom incerca sa intelegem, ce avantaje are fiecare browser. Acesta nu este un top, este doar parerea si preferinta mea.

Vezi si: articole utile si interesante despre Android – antivirus pentru Android, cum gasesc telefonul pierdut, cel mai bun browser pentru Android si multe atele.

UC Browser pentru Android (descarca din Google Play)

UC Browser – nu este doar un browser, este un set de instrumente puternice multifunctionale web. Dezvoltatorii au muncit din greu, si au inclus in UC Browser tot, ce ar avea nevoie un utilizator. Este un fel de cutit elvetian in lumea browserelor. La dispozitia utilizatorului manager de download, marcaje, teme, si chiar modul de noapte, iar meniul de setari are o multime de optiuni. UC Browser ofera un numar foarte mare de caracteristici si functii.

Dolphin Browser (descarca din Google Play)

Acesta are unele asemanari cu UC Browser. Dolphin Browser este la fel de puternic, si contine un numar mare de functii suplimentare. Mai mult decat atat, Dolphin Browser accepta instalarea extensiilor suplimentare. Cu ajutorul acestor extensii, functionarea Dolphin Browser poate fi adusa la un nivel transcendental. Pe site-ul dezvoltatorului vei gasi un numar mare de extensii pentru Dolphin Browser, fiecare va gasi ceva util. Dolphin Browser suporta control prin gesturi, ceea ce poate fi un instrument puternic si util. In general, Dolphin Browser – un instrument frumos si puternic, desi are si dezavantaje. Toate aceste minunatati necesita o cantitate mare de memorie si o putere de procesare, astfel il recomand doar utilizatorilor pretentiosi, care detin smartphone-uri puternice.

Opera Mini (descarca din Google Play)

Ce cauta browserul Opera in acest top si de ce Opera mini, si nu versiunea normala Opera a ajuns in acest top? Voi incerca sa explic. Internet rapid si bun nu este disponibil totdeauna. Astfel, mereu pastrez la indemana Opera mini, acest browser poate comprima traficul, datoriata serverelor sale. Aceasta posibilitate pur si simplu este de neinlocuit in zone izolate de civilizatie.

Chrome (descarca din Google Play)

Acest browser din anumite motive este cel mai bun! Poate sincroniza marcaje, parole si chiar istoricul de navigare cu alte versiuni Chrome pe orice platforma. Cu alte cuvinte, poti incepe navigarea pe dispozitivul Android, si sa continui pe orice alt dispozitiv, indiferent ca este PC pe Windows, Linux sau Mac, tableta sau chiar smartphone pe iOS. In plus, versiunea mobila a browserului Chrome poate traduce pagini, aceasta functie eu folosesc foarte des.

AOSP browser (descarca din Google Play)

Acest browser dupa viteza de incarcare a paginilor lasa in urma pe toti ceilalti membri ai topului. Interfata browserului AOSP este minimalista si nu este supraincarcata cu butoane inutile. In plus, acest browser poate lucra in modul ecran complet cand pe ecranul dispozitivului nu este afisat altceva, decat o pagina web. Dar cel mai important avantaj al browserului AOSP – viteza de lucru, chiar si paginile cele mai grele se incarca foarte repede. In plus, browserul AOSP stie sa ajusteze perfect textul, astfel incat sa ocupe tot spatiul de pe ecran.

3.7/5 - (3 votes)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.