Cel mai bun photoshop online in limba romana

Am scris cateva articole despre instrumentul oficial de editare foto Adobe Photoshop. Astazi vreau sa vorbesc despre photoshop online, aca cum il numesc multi utilizatori, si anume photoshop online in limba romana.

Specific de la inceput, ca «photoshop online» – nu este denumirea corecta, deoarece Photoshop – este singurul produs, detinut de Adobe. Toti ceilalti editori grafici au propria denumire. Cu toate acestea, pentru majoritatea utilizatorilor obisnuiti Photoshop – mai degraba este un apelativ, si aici poate fi inteles orice, ce permite editarea foto.

Pixlr Editor – cel mai cunoscut «photoshop online» de pe Internet

Cu acest editor probabil te-ai intalnit pe diferite site-uri. Adresa oficiala acestui editor este http://pixlr.com/editor/ (oricine poate introduce acest editor pe site, din acest motiv este atat de cunoscut).

Cel mai bun photoshop online in limba romana

La prima pornire ti se va oferi sa creezi o imagine noua sau poti deschide o imagine din calculator, dintr-o adresa URL sau biblioteca de imagini.

Cel mai bun photoshop online in limba romana

Imediat dupa aceea, vei vedea interfata similara cu cea de la Adobe Photoshop: elemente de meniu si bara de instrumente, fereastra pentru a lucra cu straturi si alte elemente. Pentru a schimba interfata in limba romana, pur si simplu selecteaza limba din meniul de sus in fila Language.

Photoshop online Pixlr Editor este unul (poate chiar cel mai) dintre cei mai avansati editori grafici, toate functiile sunt disponibile gratuit si fara nici o inregistrare. Aici ai posibilitatea sa:

  • Taia si roti fotografia, taia o parte din ea, folosind selectii dreptunghiulare si eliptice si instrumentul Lasso.
  • Adauga text, elimina efect de ochi rosii, utiliza degradeuri, filtre, blur si multe altele.
  • Schimba luminozitatea si contrastul, saturatia.

Cel mai bun photoshop online in limba romana

  • Utiliza comenzi rapide (ca in Photoshop) pentru a elimina selectia, selectia multipla, anularea comenzii si altele.
  • Editorul are jurnal al schimbarilor (History), prin care te poti deplasa, precum in Photoshop, la una din comenzile anterioare.

Nu pot descrie toate caracteristicile Pixlr Editor: acesta cu siguranta nu este Photoshop deplin, dar posibilitatile aplicatiei online cu adevarat sunt impresionante. Aici, la fel ca in Adobe Photoshop, sunt folosite aceleasi nume din meniu, scurtaturi de la tastatura, acelasi sistem de control al straturilor si altor elemente.

4.4/5 - (5 votes)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.