Cele mai bune aplicatii gratuite BlackBerry

Cauti cele mai bune aplicatii BlackBerry? Ai nimerit bine. O multime de aplicatii BlackBerry la o distanta de un click. Exista aplicatii media interesante, cum ar fi Slacker Radio si Pandora, utilitati cum ar fi BeBuzz si Dropbox, aplicatii pentru retele sociale Twitter, Facebook si multe altele.

Foursquare
Foursquare – un serviciu distractiv, care permite comunicarea cu prietenii, explorarea orasului. Concureaza cu prietenii tai si exploreaza lumea.

Twitter
Twitter pentru BlackBerry – aplicatie simpla Twitter cu o multime de functii. Poti vizualiza cronologia ta, link-urile si mesajele directe. Poti seta actualizarile cronologiei in fundal, primi semnale-push si multe altele. Este o aplicatie excelenta pentru utilizatorii Twitter si absolut gratuit!

Facebook
Cu Facebook pentru BlackBerry poti fi tot timpul conectat. Datorita acestei aplicatii poti vizualiza cronologia ta, actualiza starea, vizualiza mesajele, incarca fotografii si clipuri video si mult mai mult.

BlackBerry Messenger
Aplicatie principala pentru conversatii pe BlackBerry, BlackBerry Messenger este preinstalat pe toate dispozitivele noi. Daca utilizezi BlackBerry, atunci si esti utilizatorul BBM. Cu BBM poti conversa cu prietenii, trimite fotografii si clipuri video, incepe un chat de grup, etc. Cu adevarat o aplicatie utila.

WhatsApp Messenger
In cazul in care prietenii sau membrii familiei sunt pe alte platforme, BBM nu se va potrivi. Astfel, multi folosesc WhatsApp Messenger. Cu aceasta aplicatie cu usurinta poti comunica cu prieteni de pe alte platforme (acestea de asemenea trebuie sa aiba aceasta aplicatie). Functioneaza indiferent de numarul de telefon, astfel ca daca o persoana este in lista de contacte din agenda, aceasta va fi prezenta in WhatsApp. Chiar poti trimite imagini, clipuri video, note vocale, etc.

Google Talk
Uneori ne dorim sa ramanem conectati fara miscari inutile, iar Google Talk se potriveste perfect pentru asa ceva. Deoarece aplicatia este disponibila pe majoritatea platformelor, aceasta poate beneficia de o versatilitate maxima. Prietenii te vor putea gasi pe Google Talk, si poti mereu sa ramai conectat, indiferent de unde te afli – chiar si pe BlackBerry al tau.

Poynt
Daca calatoresti sau doar explorezi, Poynt – ceea ce ai nevoie. Poynt – serviciu excelent pe baza de pozitionare, permite sa gasesti locuri, in care poti manca, cinematografe cu programul, pretul benzinei, etc. Aplicatia este complet gratuita.

Dropbox
Daca ai nevoie de spatiu de stocare (cloud), care permite accesarea fisierelor de pe PC si telefon mobil, Dropbox – ceea ce ai nevoie. Ingregistrare gratuita cu 2 GB spatiu de stocare. Dropbox poate fi folosit pentru a stoca fotografii, clipuri video si alte fisiere.

Evernote
Evernote instrument util, cu care putem pastra orice notite. Putem adauga note de text, imagini, PDF, si altele, astfel incat sa le citim atunci cand vine momentul. Aplicatia poate fi folosita pe PC si pe BlackBerry. Cu aceasta aplicatie putem stoca note, liste de cumparaturi, atentionari, sarcini, copii ale facturilor, fotografii de familie.

BlackBerry Protect
BlackBerry – un lucru valoros, asa ca trebuie sa fie protejat. BlackBerry Protect ofera posibilitatea de a gasi dispozitivul sau sa stergem datele in caz de pierdere. BlackBerry Protect lucreaza in fundal, astfel incat sarcina sa de a face backup si de urmarire este invizibila. Destul sa intram pe portalul dedicat pentru a urmari sau de a bloca dispozitivul in caz de pierdere sau furt.[crackberry]

2.7/5 - (3 votes)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Comentarii: 1
  1. Alexandru Ionut

    Multumesc de lista. Daca reusesc sa imi fac netul pe bb sa mearga, o sa instalez o parte din ele.

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.