Cele mai bune aplicatii pentru alergare

Ar parea ca nimic nu este complicat in alergare – ne imbracam in haine sport, iesim afara, pornim muzica in casti (este optional) si alergam. Cu toate acestea, uneori nu este atat de usor sa gasesti locul, in care vei putea alerga confortabil. Doar nu vei alerga pe marginea drumului? Chiar si motivatia uneori nu este suficienta. In acest caz pot veni in ajutor aplicatii speciale, care vor oferi un traseu ideal pentru alergare in zona in care locuiesti. Si in acelasi timp, va calcula distanta parcursa si alte informatii utile.

RunGo

RunGo

RunGo – probabil este cea mai simpla aplicatie din aceasta lista. Dupa ce o deschizi, se vor afisa rute, adaugate de utilizatori. Alegi oricare dintre ele, si se vor afisa informatii despre distanta, pe care o vei parcurge. In plus, contine o fila «Groups», care afiseaza, cine dintre utilizatorii aplicatiei acum a iesit la alergat in zona in care te afli. De fapt, intr-o companie este mult mai distractiv.

Descarca: RunGo

Runkeeper

Runkeeper

Aplicatia RunKeeper este similara cu cea anterioara. Are toate functiile pentru a urmari alergarea, precum si posibilitatea de a gasi rute si o comunitate de alergatori, ci si tine. Membrii comunitatii adauga regulat noi «piste», pe care trebuie sa le parcurgi. Poti salva orice ruta in profilul tau, pentru a o folosi din nou.

Descarca: RunKeeper

AllTrails

AllTrails

AllTrails de asemenea ofera posibilitatea de a folosi rute create anterior pentru alergare. Cu toate acestea, caracteristica principala AllTrails este functia filtrarii rutelor dupa anumiti parametri, modul «invatare» pentru, incat sa poti imbunatati abilitatile, precum si statistici avansate pentru fiecare ruta: popularitatea de utilizare, viteaza medie de alergare, etc.

Descarca: Alltrails

Strava

Strava

Strava este o aplicatie populara atat in randul alergatorilor, precum si in randul biciclistilor, deoarece ofera trasee si pentru ciclism. Pe langa functiile mentionate mai sus, Strava are o caracteristica interesanta: poti face provocari prietenilor tai, incat acestea sa incerce sa-ti bata recordul pe o anumita «pista». Dar nu uita, ca o astfel provocare poate sa-ti vina si tie.

Descarca: Strava

Rate this post
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.