Cele mai bune jocuri gratuite pentru Windows 8 (8.1)

In acest articol voi vorbi despre jocuri pentru Windows 8. Adica nu despre jocuri care ruleaza pe XP, si anume cele care pot fi descarcate gratuit in magazinul de aplicatii pentru Windows 8.

Probabil nu toti vor fi de acord cu mine, ca aceste jocuri sunt cele mai bune, dar cred ca multi cititori, mai ales cei care nu acceseaza magazinul de aplicatii Metro, vor gasi ceva interesant din ceea ce este disponibil. Unele jocuri sunt destul de vechi, este tot ce am putut gasi bun.

Nota: pentru a descarca oricare dintre aceste jocuri, trebuie doar sa introduci denumirea jocului in bara de cautare a magazinului Windows 8.

Asphalt 8 Airborne

Asphalt 8 Airborne

Seria de curse Asphalt pentru platforme mobile cred ca sunt la fel de cunoscute ca si Need For Speed. Si daca pana de curand jocurile acestei serii aveau pretul de un dolar (pe care nu vrei sa-l dai), acum Asphalt 8 este disponibil gratuit. Ca si intreaga serie, jocul are grafica de calitate, o multime de moduri de joc si, daca curse – este ceea ce iti place, sa nu treci pe langa acest joc.

Guns 4 Hire

Guns 4 Hire

Joc de actiune cu vedere de sus si elemente Tower Defense. Fiind lider de echipa, ai o mutime de misiuni pentru lupta, deblocand treptat arme noi, armuri si alte lucruri care te vor ajuta sa castigi lupta.

Medieval Apocalypse

Medieval Apocalypse

Actiune PRG cu grafica frumoasa. Luptam cu zombi.

TapTiles

TapTiles

Un joc pentru cei care iubesc sa-si omoare timpul cu jocuri de genul mahjong, doar ca in 3D.

Radiant Defense

Radiant Defense

Unul dintre cele mai bune jocuri de genul Tower Defense (Turnuri), disponibil in Android, iar acum si in Windows 8. Din experienta personala – nu este cel mai simplu TD, dar este cel mai bun din punct de vedere vizual.

Royal Revolt

Royal Revolt

Un fel de «reverse» Tower Defense, unde va trebui sa ataci si sa spargi obstacolele inamicelor. Vei pierde inca cateva ore din viata pentru tactici si lupte.

Pinball FX2

Pinball FX2

Cel mai bun Pinball pentru Windows 8 cu grafica si efecte vizuale excelente. Din pacate, doar o masa este disponibila gratuit, celelalte pot fi descarcate pentru o taxa.

Robotek

Robotek

Este un joc de strategie tactica. La inceput jocul poate parea un pic stupid, dar cand te impici, iti vei da seama ca nu totul este atat de simplu, si mult depinde de actiunile jucatorului. Il recomand, am petrecut o multime de timp jucand acest joc.

5/5 - (1 vote)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.