Convertor online pentru imagini si fotografii Fix Picture

Daca iti trebuie sa convertesti o fotografie sau orice alt fisier grafic intr-unul din formate, care se deschide aproape peste tot (JPG, PNG, BMP, TIFF sau chiar PDF), poti folosi programe speciale sau editori de imagine, doar ca nu intotdeauna sunt atat de utile – uneori utilizarea unui convertor online pentru imagini si fotografii este mult mai util.

De exemplu, daca un prieten ti-a trimis o fotografie in format ARW, CRW, NEF, CR2 sau DNG, poti chiar sa nu stii cu ce se deschide acest fisier, iar instalarea unui program special pentru a vizuaiza o fotofrafie va fi o actiune in plus. Intr-o astfel de situatie, te va ajuta serviciul, descris in acest articol (de fapt, diferenta fata de alte servicii este numarul foarte mare a formatelor suportate, precum grafica vectoriala sau RAW diferitelor aparate foto).

Cum convertesc orice fisier in JPG sau alte formate cunoscute

Convertor online pentru grafica FixPicture.org – serviciu gratuit, al carui posibilitati sunt mai mari decat ar putea parea la prima vedere. Obiectivul principal al serviciului – transformarea diferitelor formate grafice in unul din urmatoarele:

 • JPG
 • PNG
 • TIFF
 • PDF
 • BMP
 • GIF

Convertor online pentru imagini si fotografii Fix Picture

In timp ce scriam acest articol, am verificat cateva formate, cu care utilizatorii au cele mai multe probleme si confirm: totul functioneaza. In plus, Fix Picture poate converti grafica vectoriala in formate raster.

Convertor online pentru imagini si fotografii Fix Picture

Functiile suplimentare includ:

 • Schimbarea dimensiunii a imaginii;
 • Rotire si reflectare (flip);
 • Efecte pentru fotografii (corectarea nivelurior si contrastului).

Utilizarea Fix Picture este simpla: alegi o fotografie sau o imagine, pe care vrei sa o convertesti (butonul «Browse»), apoi specifici formatul, pe care doresti sa-l obtii, calitatea rezultatului si in punctul «OPTIONS», daca este necesar, poti aplica efecte suplimentare. Ramane sa apesi butonul «Convert».

Convertor online pentru imagini si fotografii Fix Picture

Ca rezultat, vei obtine un link pentru a descarca imaginea convertita.

Rezumand, pot spune ca acest convertor este pentru cei, care au nevoie sa converteasca una-doua fotografii sau imagini. Singura limitare – dimensiunea fisierului original nu trebuie sa depaseasca 3 MB.

5/5 - (1 vote)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Comentarii: 2
 1. Etiene

  Nu stiu din ce motive pozele ce le aveam s-au transformat in HTML si nu le pot recupera nestiind o aplicatie de conversie.Multumesc pt ajutor.

  1. Alex (DeviceBox.ro) (author)

   Poti sa-mi spui calea catre poza si numele intreg (click drepta pe imagine > proprietati > detalii).

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.