Creare cont Skype

Cu aparitia internetului de mare viteza tot mai populare au devenit serviciile de apeluri video de pe Internet. Unul dintre cele mai populare servicii de acest tip este Skype. Serviciul Skype functioneaza prin utilizarea programului clientului, care trebuie instalat pe calculator. Acum exista versiuni a programului pentru toate platformele populare.

In primul rand trebuie sa descarcam programul Skype de pe site-ul producatorului http://www.skype.com/ro/download-skype/skype-for-computer/. Cel mai bine sa-l descarcam de pe site-ul producatorului, deoarece internetul are o multeime de programe false, care pot dauna calculatorul.

Creare cont Skype

Intram pe site-ul oficial si apasam butonul «Folositi Skype pentru desktop Windows».

Browser-ul va incepe descarcarea fisierului EXE, cu care vom putea instala Skype. Dupa ce fisierul se va descarca, il vom porni pentru a porni instalarea.

In prima fereastra va trebui sa selectam limba. De asemenea, putem specifica folderul, in care se va face instalarea. Pentru a avea acces la aceste setari, fa clic pe «Mai multe optiuni». Apoi apasam butonul «Sunt de acord – inainte».

Creare cont Skype

In etapa urmatoare se cere permisiunea pentru «Apelare prin apasare». Este o posibilitate de a apela direct din browser cu un simplu clic pe un numar de telefon.

Creare cont Skype

Apasam butonul «Continua».

Creare cont Skype

Skype este instalat. Acum trebuie sa introduci numele de utilizator si parola pentru autentificare. Daca inca nu ai cont, va trebui sa te inregistrezi. Pentru inregistrare va trebui sa completezi un chestionar scurt aflat la adresa https://login.skype.com/account/signup-form?setlang=ro&intsrc=client%7Creg-a%7C0%2F6.3.0.105. De asemenea, te poti inscrie cu contul tau de Facebook.

Creare cont Skype

Creare cont Skype
5 (100%) 2 votes

Comments 6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *