Creare cont Skype

Cu aparitia internetului de mare viteza tot mai populare au devenit serviciile de apeluri video de pe Internet. Unul dintre cele mai populare servicii de acest tip este Skype. Serviciul Skype functioneaza prin utilizarea programului clientului, care trebuie instalat pe calculator. Acum exista versiuni a programului pentru toate platformele populare.

In primul rand trebuie sa descarcam programul Skype de pe site-ul producatorului https://www.skype.com/ro/get-skype/. Cel mai bine sa-l descarcam de pe site-ul producatorului, deoarece internetul are o multeime de programe false, care pot dauna calculatorul.

Creare cont Skype

Intram pe site-ul oficial si apasam butonul «Folositi Skype pentru desktop Windows».

Browser-ul va incepe descarcarea fisierului EXE, cu care vom putea instala Skype. Dupa ce fisierul se va descarca, il vom porni pentru a porni instalarea.

In prima fereastra va trebui sa selectam limba. De asemenea, putem specifica folderul, in care se va face instalarea. Pentru a avea acces la aceste setari, fa clic pe «Mai multe optiuni». Apoi apasam butonul «Sunt de acord – inainte».

Creare cont Skype

In etapa urmatoare se cere permisiunea pentru «Apelare prin apasare». Este o posibilitate de a apela direct din browser cu un simplu clic pe un numar de telefon.

Creare cont Skype

Apasam butonul «Continua».

Creare cont Skype

Skype este instalat. Acum trebuie sa introduci numele de utilizator si parola pentru autentificare. Daca inca nu ai cont, va trebui sa te inregistrezi. Pentru inregistrare va trebui sa completezi un chestionar scurt aflat la adresa https://login.skype.com/account/signup-form?setlang=ro&intsrc=client%7Creg-a%7C0%2F6.3.0.105. De asemenea, te poti inscrie cu contul tau de Facebook.

Creare cont Skype

5/5 - (2 votes)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Comentarii: 6
 1. Szasz Sebes Paul

  Asta era bun pentru mine acum cativa ani

 2. Teo

  Chiar sunt curios cine are nevoie de îndrumare pentru un proces de înregistrare în LIMBA ROMÂN?.

  1. Alex

   Si ce propui, sa scriu in engleza?

  2. C. Alexandru Ionut

   Sunt incredibil de multi utilizatori care fie nu au indemnarea necesara, experienta, sau sunt pur si simplu incepatori in acest domeniu. Sunt multe persoane care nu au avut un calculator dar si-au cumparat unul. Sunt cazuri si cazuri.

  3. Tudor

   Prostul nu e prost destul, daca nu e si fudul.Te crezi destept ?

 3. ana

  iubesc skype

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.