Cum descarc Windows 10 Enterprise ISO (90 de zile gratuit)

In acest articol – despre, cum descarc gratuit imaginea originala ISO Windows 10 Enterprise (inclusiv LTSB) de pe site-ul oficial Microsoft. Versiunea disponibila este complet functionala, nu necesita cheia de licenta si se activeaza automat, pe 90 de zile pentru evaluare. Vezi si: Cum descarc Windows 10 ISO de pe site-ul Microsoft.

Cu toate acestea, versiunea Windows 10 Enterprise poate fi utila: de exemplu, eu il folosesc intr-o masina virtuala pentru experimente (daca vei pune versiunea neactivata, aceasta va avea functii limitate, iar durata de functionare – 30 de zile). In unele cazuri poate fi justificata si instalarea versiunii de evaluare ca sistemul principal. De exemplu, daca reinstalezi des sistemul de operare sau vrei sa incerci functii prezente doar in versiunea Interprise.

Descarca Windows 10 Enterprise din TechNet Evaluation Center

Microsoft are o rubrica speciala pe site – TechNet Evaluation Center, care permite descarcarea versiunilor de incercare si produselor sale pentru specialistii IT, desi in realitate nu trebuie neaparat sa fii specialist. Tot ce vei avea nevoie – sa ai (sau sa creezi) cont Microsoft.

Acceseaza site-ul https://www.microsoft.com/en-gb/evalcenter si in dreapta partea de sus a pagnii apasa «Sign in» (Logare in sistem). Dupa ce te vei loga, pe pagina principala Evaluation Center apasa «Evaluate Now» si selecteaza punctul Windows 10 Enterprise.

In etapa urmatoare apasa butonul «Register to continue».

Va trebui sa introduci numele, adresa e-mail, locul de munca (de exemplu, poate fi «Administrator de infrastructura IT»).

Pe aceeasi pagina va trebui sa selectezi vesiunea Windows pe 32 sau 64 de biti, limba si editia imaginii ISO. La momentul scrierii acestui articol sunt disponibile:

  • Windows 10 Enterprise, Version 1607 | 64-bit ISO
  • Windows 10 Enterprise, Version 1607 | 32-bit ISO
  • Windows 10 Enterprise LTSB 2016 | 64-bit ISO
  • Windows 10 Enterprise LTSB 2016 | 32-bit ISO

Nu are in limba romana, dar poti instala pachetul lingvistic de limba romana dupa instalarea sistemului in limba engleza.

Dupa completarea formularului vei fi redirectionat pe pagina de descarcare, va incepe automat descarcarea versiunii ISO selectata cu Windows 10 Enterprise.

Cheia in timpul instalarii nu este necesara, activarea se va realiza in mod automat dupa conectarea la Internet, iar daca vei avea nevoie de cheie, o vei putea gasi in rubrica «Preinstall Information» pe aceeasi pagina.

5/5 - (2 votes)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.