Cum editez fisierul PDF

Cu ceva timp in urma am scris despre, cu ce deschid fisierul PDF. De asemenea, unii utilizatori se intreaba cum si cu ce pot fi editate aceste fisiere. In acest articol voi vorbi despre cateva metode pentru a face acest lucru, pornind de la faptul ca nu dorim sa achizitionam aplicatia Adobe Acrobat, si doar vrem sa facem cateva modificari in fisierul PDF existent.

Editarea gratuita PDF

Metoda cea mai simpa – este aplicatia LibreOffice, care in mod implicit poate deschide, edita si salva fisiere PDF. Aplicatia poate fi descarcata accesand acest link: http://ro.libreoffice.org/download/libreoffice-fresh/. N-ar trebui sa apara probleme cu folosirea Writer (program pentru editarea documentelor din LibreOffice, analog Microsoft Word).

Cum editez fisierul PDF

Daca nu vrei sa descarci si sa intalezi tot felul de aplicatii, poti edita si crea fisiere PDF in serviciu online http://www.pdfescape.com, care este gratuit, usor de utilizat si nu necesita inregistrare.

Metode gratuite cu functionare limitata

Dupa cum putem vedea, nu exista atat de multe metode gratuite pentru editarea fisierelor PDF. Cu toate acestea, daca nu editezi zilnic astfel de fisiere, si doar vrei sa faci cateva modificari, poti utiliza aplicatii shareware (functionare limitata), care permit utilizarea functiilor sale intr-o perioada limitata de timp. Acestea sunt:

Inca o metoda pentru editarea PDF

Daca din anumita motive toate cele de mai sus nu s-au potrivit, poti descarca versiunea de evaluare Adobe Acrobat Pro de pe site-ul oficial http://www.adobe.com/ro/products/acrobatpro.html. Cu ajutorul acestei aplicatii poti face tot ce vrei cu fisierele PDF. De fapt, aceasta aplicatie este aplicatia «originala» pentru acest format.

5/5 - (1 vote)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.