Descarca gratis Photoshop

Poate parea ireal, dar compania Adobe ofera gratis Creative Suite 2. Tot setul pentru procesarea imaginilor poate fi descarcat gratuit, inclusiv programul Adobe Photoshop. De pe site-ul oficial al companiei poti descarca tot pachetul gratuit CS2 pentru sistemul de operare Winodws sau MacOS. Acolo vei gasi si cheile oficiale pentru a activa programul Photoshop.

Pachetul gratuit CS2 include: Acrobat, Audition, GoLive, Adobe Illustrator, InCopy, InDesign, Adobe Photoshop, Photoshop Elements, Adobe Premiere. Pe site-ul Adobe vei gasi chei de activare pentru toate programele.

Accesand pagina oficiala programului Adobe Photoshop, vei vedea urmatoarea fereastra:

Descarca gratis Photoshop

Pentru a descarca gratuit programul Photoshop, in partea de jos a tabelului gaseste Photoshop CS2 (pe imagine subliniat cu rosu) si descarca fisierul de instalare, in functie de versiunea sistemului de operare (Windows sau MacOS). Din rubrica SERIAL NUMBER copie cheia oficiala, pentru a activa programul Adobe Photoshop.

In Photoshop gratuit vei gasi toate functiile si instumentele de baza, pentru a edita si procesa imaginile si fotografiile.

3/5 - (3 votes)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.