Elimina erorile Windows 11 in FixWin

Dupa actualizarea la Windows 11 la multi utilizatori apar diferite probleme cu functionarea sistemului – nu functioneaza butonul Start, nu se deschid setarile, nu functioneaza Wi-Fi, nu pornesc sau nu se descarca aplicatiile din Microsoft Store. Cu alte cuvinte, toata lista de erori si probleme despre care scriu pe acest site.

FixWin 11 – program gratuit, care permite eliminare automata tuturor acestor erori, precum si alte probleme cu Windows, tipice nu doar pentru cea mai recenta versiune a acestui sistem de operare. In acelasi timp, chiar daca eu nu recomand utilizarea diferitelor programe «eliminarea automata a erorilor», pe care ii poti gasi pe Internet, FixWin este o exceptie – il recomand.

Programul nu necesita instalare pe calculator: il poti salva undeva pe calculator (si alaturi sa pui AdwCleaner, care la fel nu necesita insalare) in cazul in care ai vreodata probleme cu sistemul: intr-adevar, multe dintre ele pot fi remediate fara cautarea inutila a unei solutii. Dezavantajul principal pentru utilizator – lipsa interfetei in limba romana (pe de alta parte, totul este cat se poate de clar, din cate imi dau seama).

Caracteristici FixWin 11

Fereastra principala FixWin 11

Dupa pornirea FixWin 11, in fereastra principala vei vedea informatii de baza despre sistem, precum si butoane pentru a lansa 4 actiuni: verificarea fisierelor de sitem, reinregistrarea aplicatiilor din magazinul Windows 11 (in caz ca exista probleme cu acestea), crearea punctului de restaurare (se recomanda sa-l faci inainte de a porni programul) si restaurarea componentelor Windows deteriorate utilizand DISM.exe.

Eliminarea erorilor in FixWin 11

In partea din stanga a ferestrei se afla cateva rubrici, fiecare dintre ele contine remedierea automata pentru erorile corespunzatoare:

  • File Explorer – erorile in Explorer (nu porneste desktop-ul la logarea in Windows, erori WerMgr si WerFault, nu functioneaza unitatea CD si DVD si altele).
  • Internet and Connectivity – erori de conexiune la Internet si retea (resetare DNS si TCP/IP, resetare firewall, resetare Winsock si altele).
  • System Fixes – erori, tipice pentru sistemul de operare Windows 11.
  • System Tools – erori la pornirea instrumentelor de sistem Windows, de exemplu, Manager de activitati, linia de comanda sau Registry Editor au fost dezactivate de administratorul sistemului, puncte de restaurare dezactivate, resetarea setarilor de securitate la setarile implicite, etc.
  • Troubleshooters – diagnosticarea problemelor Windows pentru anumite dispozitive si programe.
  • Additional Fixes – instrumente suplimentare: adauga hibernarea in meniul start, remedierea notificarilor dezactivate, erori interne Windows Media Player, probleme cu deschiderea documentelor Office dupa actualizarea la Windows 11 si altele.

Important: orice remediere poate fi pornita nu doar folosind programul in modul automat: apasand pe semnul intrebarii de langa butonul «Fix», poti vedea informatii despre, cu ajutorul caror actiuni sau comenzi poti face acest lucru manual (daca pentru aceasta este necesara linia de comanda sau PowerShell, prin dublu click o poti copia).Informatii despre corectarea manuala a erorilor

FixWin 11 poate fi descarcat de pe site-ul oficial https://www.thewindowsclub.com/fixwin-windows-pc-repair-software (butonul Download File aproape de sfarsitul paginii). Atentie: la momentul scrierii acestui articol, programul este complet curat. Recomand sa verifici astfel de programe cu ajutorul virustotal.com.

5/5 - (1 vote)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.