HWMonitor descarca gratis

HWMonitor – unul dintre cele mai bune programe de monitorizare a componentelor calculatorului. Acest program este dezvoltat de cunoscuta companie CPUID. HWMonitor colecteaza toate datele posibile de la senzori hardware si ofera aceste informatii intr-o forma usor de citit.

Caracteristici principale HWMonitor

  • Interfata simpla si intuitiva
  • Afisarea informatiilor despre temperatura componentelor din calculator
  • Afisarea informatiilor despre voltajul componentelor din calculator
  • Afisarea informatiilor despre viteza de rotire ventilatoarelor
  • Suport pentru toate tipurile de senzori, inclusiv ITE® IT87 si multe altele
  • Utilizarea tehnologiei S.M.A.R.T pentru a afisa informatii despre temperatura hard disk-ului
  • Suport hardware special pentru parametrii de monitorizare, cum ar fi abit® uGuru si Gigabyte® ODIN™

De unde descarc HWMonitor

Utilitarul HWMonitor este absolut gratuit. Pentru utilizare nu trebuie sa cumperi licenta. Trebuie doar sa descarci utilitarul de pe site-ul oficial si sa-l instalezi.

Descarca fisierul de instalare HWMonitor:

Descarca HWMonitor in format zip:

De asemenea exista o versiune profesionala a utilitarului, care se numeste HWMonitor PRO. Pretul pentru versiunea profesionala este de la 19,95 pana la 34,95 euro. Versiunea profesionala a utilitarului adauga cateva caracteristici: monitorizarea de la distanta, posibilitatea crearii diagramelor (pentru perceptia vizuala mai buna), o interfata imbunatatita, control vitezei ventilatoarelor.

HWMonitor PRO poate fi descarcat de pe site-ul oficial dupa cumpararea licentei.

Cum se instaleaza CPUID HWMonitor

Procesul de instalare CPUID HWMonitor este obisnuit. Dupa descarcare trebuie sa rulezi fisierul .EXE si doar sa apesi butonul «Next».

Cum se instaleaza CPUID HWMonitor

Intr-o etapa de instalare CPUID HWMonitor iti va cere permisiunea de a instala o bara de instrumente pentru browser-ul tau. Daca nu vrei sa instalezi aceasta bara de instrumente pur si simplu deselecteaza optiunea si apasa «Next».

Daca ai descarcat utilitarul in format Zip, nu va trebui sa efectuezi instalarea. Imediat dupa rularea fisierului EXE vei putea utiliza utilitarul.

Cum functioneaza utilitarul CPUID HWMonitor

CPUID HWMonitor functioneaza foarte simplu. Doar ruleaza utilitarul si dupa cateva secunde se vor afisa toate informatiile despre componentele calculatorului.

Pentru functionarea normala utilitarul necesita drepturi de administrator. In cazul in care in sistem este setata functia «Control cont utilizator UAC», atunci la rulare se va afisa un avertisment.

Cum functioneaza utilitarul CPUID HWMonitor

In plus fata de vizualizarea datelor in timp real, poti salva un raport text despre performanta curenta. Pentru a face acest lucru foloseste meniul «File – Save Monitoring data».

5/5 - (2 votes)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.